nasiona marihuany

Shiza ...zła

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
V

veGe

Guest
nie takie sie schizy miewalo ... co wy takie cipki jestescie? hihihi ;D nie no zarcik. ale rozmawiacie na lepsze tematy prosze ja was ;]

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
Ja mam teraz schizzzz potężny....paliłam wczoraj rano z kumplem no i poszliśmy do domu. Ja doszłam on nie. Był przed chwilą u mnie jego stary czy coś wiem, zawiadomił policje i ku**a jest ogólnie prze***ane. :pale: :pale:

[ Dodano: 2006-04-01, 12:58 ]
co tu robić.....I don't know

art610

Well-known member
Buchów
0
Jak to nie dotarł?? Kurzcze rastaDZAsta, współczuję. Oby się wszystko jakoś ułożyło.... :silent:

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
art610 napisał:
Jak to nie dotarł?? Kurzcze rastaDZAsta, współczuję. Oby się wszystko jakoś ułożyło....
Znalazł sie tzn znależli go........ [*] † † † † † † † † † † † [*] [*] † † † † † † † † † † † [*] [*] † † † † † † † † † † † [*]
,,,życie nasze składa sie z krótkich momentów cudownych chwil i przykrych incydentów''''',,Paktofonika''

R

Rider

Guest
O rany, wspołczuje [*], nech spoczywa w spokoju i opiece Jah.

...co sie mu stalo?

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Jak to!!? zginął?? o fu*k ale amsz dziewczyno przesrane... współczuje... a cosie z nim stalo?? spalil sie i gdzies poszedl w inna strone niz ty? gdzie go znalezli i czy zywego a jak tak to w jakim stanie? [*] [*] omg... :(

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
Jakbyście go znali to na pewno lubielibyście go. On był zawsze taki pozytywny dla wszystkich. Nie ma chyba osoby która by cos do niego miała. Nic nie wskazywało na to co nastąpiło. To był normalny dzień. Jak zwykle siedzenie w parku, piwko no i palenie. Siedzieliśmy i cały czas śmialiśmu chba ze wszystkiego co sie rusza i nie rusza. Nadszedł czas aby iść do domu, kazdy poszedł w swoją strone. tylko że on do tego domu nie dotarł.
Wczoraj był pogrzeb. To było okropne. Miał 2 braci i młodszą siostre, chyba 12 lat, rzuciła sie na trumnei nie chciała puścić. Masakra. W plecaku znaleźli list nikt nie wie jeszcze co napisał bo prourator go ma. Znaleźli go trzej młodzi chłopcy.To wszystko stało sie tak nagle....za szybko. To tak jakby w gorący letni dzien nagle zrobiło sie cholernie zimno o zaczał oadać śnieg.

R

Rider

Guest
Pamietam juz mój kupel umarł,chyba najmilszy człowiek jakiego znałem,przez 6 lat znajomosci słyszałem tylko 2 razy jak przeklnął.Takie rzeczy zawsze spotykaja tych których niepowinno.Umarł na skręt kiszek. [*]

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
Zawsze mówił że jak umrze to bedzie siedział z Bogiem na dwóch fotelach i będzie jarał i sie cieszył ze nigdy mu zioła nie zabraknie:).... i zawsze powtarzał ze bedzie patrzył na nas z góry i będzie sie z nas śmiać....

R

Rider

Guest
rastaDZAsta, bez powodu ludzie nie umiera, ciekawe co sie przyczynilo do jego smierci? chba nie masz na mysli ze haj wplynal na jego nierozsadna decyzje? ile mial lat?

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
Predazzo napisał:
ciekawe co sie przyczynilo do jego smierci? chba nie masz na mysli ze haj wplynal na jego nierozsadna decyzje? ile mial lat?
Każdy chciałby wiedzieć dlaczego, ale tego już chyba sie nie dowiemy. Nikt kto go znał nigdy by nie pomyślał ze on coś takiego moze zrobić to był dla wszystkich szok. A jeśli chodzi o ten haj to jestem pewna że to nie o to chodzi, musiałabym go nie znać żeby coś takiego pomyśleć. Najgorsze jest to że tak niektórzy ludzie myślą, te wszystkie moherowe berety. Pod koniec kwietnia skończyłby 18 lat.

dziśaj sie dowiedziałam że na pogrzebie było 3 tajniaków.....psy ****** pewnie podejrzewają coś..........ale my sie tak łatwo nie damy...

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ALE ku**a jednego nie kumam... co mu sie stalo ktos go zabil czy sam sie powiesil czy co !! i tak nagle w 3 dni szybko pogrzeb i teges?? i z tym rzucaniem sie na trumne tez juz pare bajek slyszalem... i jak 12 letnia siostra moze na brzuch 3 metry w dół na trumne sie rzucic?? cos mi tu podejzanie smierdzi i z tymi tajniakami :D albo mi sie tylko cos po***alo

R

Rider

Guest
kaczor20 napisał:
tak nagle w 3 dni szybko pogrzeb
To przecietny czas..
kaczor20 napisał:
jak 12 letnia siostra moze na brzuch 3 metry w dół na trumne sie rzucic??
Pewnie chodzi o to ze trumna w kosciele etc stała a dziwczynka sie przytuliła i niechciała puscic

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół