nasiona marihuany

Siłownia a palenie

Wyszukiwarka Forumowa:

Farmer1989

Member
Buchów
0
czy palenie joitnów wpływa na siłe(tzn.chodze na siłownie i nie wiem czy można palić)

drexter

Well-known member
Buchów
0
z tego co wiem to palenie odwadnia wiec nie sprzyja budowie masie itd . Palic mozna ale nie przed treningiem i po treningu :)

J

jaclomir

Guest
nie radze tak robic bo na silce nie bedziesz mial zadnego rezultatu :thumbdown: ja kiedys probowalem połaczyc palenie z silka i doszedlem do wniosku ze hu*a mi to da bo mialem bezwlad w konczynach :tongue: i musialem wybrac..albo silka albo palenie...nie zastanawialem sie dlugo i poszedlem ***nac shwarza :tongue: :queen: Poozdroo

SND

Well-known member
Buchów
1
krótko mówiąc masz wybór albo jarania albo siłka(ja bym wolal jaranie :D ) . WYBÓR NALEŻY DO CIEBOE . Jak chcesz sie do***ac i byc schabem to pie**ol te skuny a jak chesz zyc tak jak wczesniej i jarac skuny to pie**ol silownie . ALBO JEDNO ALBO DRUGIE>>>EEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :cat: :farao: :joker: :pr: :farao: :joker: :rendeer: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

H

haszyszekk

Guest
LOL ale pier***cie... Aktualnie nie chodze na silke, ale zawsze w szkolce sie zostawalo na jakies 1-2 godzinki... (w liceum mam całkiem nieźle wyposarzoną)...
Palenie jakoś mi nie przeszkadzało... nie możesz palić tak jak napisal drexter przed i po treningu, ale samo palenie ci nic nie zaszkodzi...
Bedziesz miał słabszą wydajność oddechowa, ale to przez dym (różnie dobrze moglbyś palić fajki...). pzdr

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
Ja tez chodze na silke i palenie wplywa na wyniki... ale wole zapalic niz pic bo po alkoholu bardziej spada :pl:

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja chodze na siłke
pale zadko ale czasem zjaram sie i mnie ciągnie na siłke siadam i niemoge machnąc 60 kg nawet raz siła spada ale wszystko mija po bani
mozesz cwiczyc i palic tylko jak sie spalisz to juz niecwicz w tym dniu +

D

don vito

Guest
moi dalsi znajomi chodzą na siłkę już kilka lat, jarają bardzo dużo (kilka razy dziennie) i widać, że są wielcy i silni :D

Sys

Well-known member
Buchów
1
Pieprzenie jaraj ale nie na trening ,ja cwiczylem 3 lata i kopcilem ,nawet lepiej po silce sobie zapalic na wieczor i sie na noc nawpiepszac

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
przed treningiem absolutnie nie jarac wogole sily niema czlowiek i sie zastanawiam czy np jak biore kreatyne i glutamine to czy jakbym nie palil to by byly lepsze efekty czy odwrotnie?

S

Snajperov

Guest
wez w ogolnie nie bierz... tylko jaranie wieczorem po silce zeby miesnie uspokojic. i podlewac kwatka na noc :>

Farmer1989

Member
Buchów
0
jade na obóz i biore troche batów po bozie nie bede palił chodzi mi to to czy jak NIE CWICZE I NIE PALE czy mi zejdzie siła fest;)..Prosze o odpowiedz.

Sys

Well-known member
Buchów
1
Nic ci nie zleci jeszcze urosnie, bo miesnie odpoczna

Sys

Well-known member
Buchów
1
jakis znawca koks sie odezwal mniejsza z tym , napewno strat nie bedziesz mial a za to na obozie zarabisty klimat

[ Dodano: 2006-06-14, 19:31 ]
od palenia jedynie kondycja a od fety wszystko

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół