akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Siłownia a palenie

Wyszukiwarka Forumowa:

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sam ćwiczyłem i paliłem i powiem tak: niepal przed treningiem jakies minimum 2 godziny i w czaie treningu też aby był alepsza koncentracja co daje lepsze rezultaty ale po treningu możesz odrazu bo raz zwrośnie apetyt co idzie na budowe masy a po drugie lepiej się wypoczywa spalonemu po treningu a jak wiadomo odpoczynek = regeneracja i budowa masy i siły, więc palić można ale z ustaklonymi zasadami tak jak wyżej a będzie git

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chyba nie bedzie nic z budowania masy poniewaz cala cala energia ktora zjesz pojdze na faze

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Luzik, mi nie przeszkadza, tylko nie próbuj pakierzyć na bombie lub zwałce- 0 siły.

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
a wlasnie ze kiedys jak mi juz zeszla faza to cwiczylem z taka zawziętoscia jak nigdy.a pol godziny wczesniej mi sie nawet noga nie chcialo ruszyc ;P w przerwach miedzy cwiczeniami rysowalem sobie i teraz ten rysunek wisi nad lozkiem :D

Bleta

Well-known member
Buchów
0
To jak wkoncu jest z ta silka i paleniem?Nie pytam czy mozna palic przed, po czy w trakcie bo i tak tego nie bede robil.Chodzi mi czy palenie powoduje spadek sily albo zmniejszenie tkanki miesniowej??Ja cwicze juz rok zaraz ponad nawet bedzie do tej pory nie zwracalem tak uwagi na plenie jezeli chodzi o silke bardziej na alko. a tym bardziej ze teraz inwestuje troche w odzywki wiec chcem z tego wziasc jak najwiecej.Niech wypowie sie kto cos o tym wie z wlasnego doswiadczenia a nie z opowiadan.Dzieki i pzdr;) :queen:

nino

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Bleta napisał:
Chodzi mi czy palenie powoduje spadek sily
ja np staram sie nie palic przed silownia gdyz nie moge pozniej zmusic sie do cwiczen w takim stopniu jak 'na trzezwo', a uczono mnie ze cwiczyc nalezy na maksimum mozliwosci pomagajac sobie czasem jakims steknieciem albo jakims innym okrzykiem :sunny: :D
pzdr :silent:

Bleta

Well-known member
Buchów
0
666nino666 napisał:
ja np staram sie nie palic przed silownia

Napisalem przeciez ze nie chodzi mi o palenie przed czy po tylko ogolnie.Np w dzien nie treningowy sobie zajaram albo jak jest juz jakas impra albo okazja to czy to duzo szkodzi.Dajmy na to palenie 2-3 razy w tyg spowoduje duzy spadek?

Szczepan

Well-known member
Buchów
6
Silownia a palenie

Do budowy masy potrzebne jest białko które niestety alkohol zabija.MJ z tego co wiem nie szkodzi w tym zakresie (jedynie płuca ale wiadomo tego się nie pali jak fajek).Co do palenia przed treningiem to zależy od człowieka bo jeden się bardziej zmotywuje a drugiemu nie będzie się chciało.Jeśli sam zauważasz ,że raczej Ci to nie szkodzi to możesz palić.Natomiast jeśli chodzi o palenie po treningu to nieraz mocniej czuje trening(troszkę jakby większe zmęczenie).

R

Rider

Guest
Bleta, jak chcesz palic w trakcie cyklu to najlepiej sobie zapalic w piatek albo sobote i sie wyluzowac.
Ja unikalem palenia w dzien powszednii kiedy to byla szkola i treningi.

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Podobno MJ odwadnia jak się ćwiczy i costam z syntezą białek. ale to raczej słabe efekty. najbezpieczniej palić w dni nietreningowe, chociaż ja podczas cyklu staram się nie palić w ogóle

Edit: wysusza mięśnie + obniża poziom testosteronu. A w większośći odzywek/koksów chyba właśnie chodzi, żeby było odwrotnie nie ?

kamlot

New member
Buchów
0
hehe...kiedys poszedlem na silke pokamlocony na maxa i cos mi nie wychodzilo pakowanie, wiecej skopcony nie chodzilem. osobiscie odradzam ale po treningu to juz inna sprawa(rzecz jasna)<lol>

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
przed treningiem lipa straszna... w głowie latają tylko myśli "qrwa ale ciężkie"..."japie****e...dwa dni temu to aż tyle nie ważyło"... ogólny brak mocy i mniejsza wytrzymałość.

urban napisał:
Sam juz rozpisuje sobie nowy plan treningowy , nowa diete bo moim priorytetem bedzie 75-78 kg bardzo ładnej rzezby.
Daje sobie 2-3 miesiace na powrót do wczesniejszej formy potem cykl na krecie mona której pół kilo lezy w szafie po około pół roku zrobie cykl z jakiegos stacka w rodzaju Xpanda a potem cykl:
1-6 propiojet 75-100mg eod
1-6 durajet 50 mg eod
w czasie cyklu nolva
odblok z clomidu.
Nie ładnie urban za koxy sięgać... jak chodzi o Xpand... obecnie mam 250g Nitrobolonu II na rozkręcenie i 850g Xpanda Energizera na ostateczne rozwalenie. Już po działaniu nitrobolonu zacieszam na Xpanda ;) Do tego wszystkiego na koncie mam pudełko mono Olimp i jakieś 10kg gainera2 Vitalmax'u przetrawiłem. Kiedyś w***ałem 120 mety ale wszystko zeszło prędzej niż przyszło więc sterydów już nie tkne bo są do kitu.
Łapanie masy i jaranie...ciężka sprawa. Podobnie jak z fajkami. Po rzuceniu od razu masa leci w góre.
Przez jaranie nie mam żadnych specjalnych postępów ale to nawet dobrze bo zależy mi na rzeźbie a trening czysto massowy to zabijacz brzusznych kaloryferków :D Więc jak dla mnie lepsze wolne postępy niż szybkie zalanie a później płacz, że brzucha spalić nie idzie.

Odnośnie wysuszania... trochę pewnie wysusza ale nie tak derastycznie jak alko. Raz popiłem z qzolem a rano jak się obudziłem to łapy mi spadły nieziemsko. 3 piwka a rano na wadze mniej 3.5kg samej wody w organiźmie.

Ogólnie...bardzo dobry wątek

Ostatnia edycja:

Karmex

Well-known member
Buchów
1
wiec tak studiuje sobie na AWFie waze 100 kg a rekord 108 i wcale nei jestem grubasem ale powiem wam ze tam gdzie studiuje jest w ch*j kolesi ktorzy napompują sie metką albo omkami a po 3 miechach zostaje tylko spasiony ryj... to samo sie tyczy wszelakiego rodzaju odzywek kreatyna hmb i inne gowna ktore reklamuja zacne firmy typu olinp... sam po sobie wiem ze nie da rady palic albo pic a potem cwiczyc trzeba podzielic czas na cwiczenia a potem relax jak juz bedzie dobrze z przyrostem...
jak siegacie po koxy to polecam deke nie ma nic lepszego przyrost na maxa a spadek jakiies 1/4 tylko ze wykrywalna jest do 18 miechów i trzeba uwazac zeby sie nie zablokowac:/ a z odzywek to jakis garnier do tego i bialeczko(jak nie ma co spalać)
heh tak mnie ponislo

poti sama meta to lipa deka + meta daje rezultaty nadlugi czas:) oczywiscie jak zaraz po cyklu nie przestaniesz cwiczyc

Urban czekam na relacje przyrostow...
clear.gif

napisz jaki cykl bedzie stosowal...:)

EDIT SirSchittu: (Edytuj posty. A nie piszesz jeden pod drugim!)

Ostatnią edycję dokonał moderator:

DonKichot

Well-known member
Buchów
0
Ae pie****isz bzdury.Wez ku**a nikomu nie doradzaj bo ktos sobie krzywde przez ciebie ku**a zrobi.PO samej dece masz pewnego deca dicka czyli porpostu zablokuje cie tak ze ku**s ci nie bedzie mogl stanac, wpadniesz w depresje a twoje wahanie hormonow spowoduje rowniez utrate masy wiekszej niz zdobyles.

TunioL

Well-known member
Buchów
0
Eh...przeczytalem tylko ostatnia strone tego tematu i juz sie zalamalem az boje czytac sie calego tematu. Ludzie co wy tu wypisujecie :( Sterydy wam miesni nie zbuduja !!! to białka weglowodany i tluszcze podstawa to dieta i dobry trening. I wogole tak wbijajcie sobie deke na pierwszy cykl to naprawde gratuluje rozumu dla takich ludzi :) a poza tym co wy wypisujecie ze spadki po cyklu wogole ? ze szybciej spada niz wchodzi jak nie potraficie brac sterydow i malo o tym wiecie to lepiej nawet nie piszcie o tym. i tak przy okazji bez diety i dobre treningu to nawet po takiej takim propie i dece malo wam wejdzie i szybko spadnie, a meta to najwieksze gowno i bez diety popsuliscie sobie tylko watrobe troche i tyle :) bez diety to nawet za suplementy typu kreatyna czy bustery nie powinniscie sie brac :)

A co do tematu to moim zdaniem palenie mj nie przeszkadza w silowni wogole bo znam pare osob co pala codziennie i chodza na silke i wszystko ladnie im wchodzi poprawnie. Tylko wiadomo pali sie w dni nietreningowe albo po treningu a nie zjaranym isc na silke

pzdr :) i sterydy to gowno zapamietajcie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół