• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Siłownia czy Marihuana ?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Siema wszystkim mam bardzo duży problem bo nie wiem co wybrać uwielbiam ćwiczyć tak samo jak i palić MJ ;) I nie wiem co wybrać na razie jestem młody i nie do końca wiem w którą stronę iść i co wyjdzie mi na lepsze za kilka lat ? Jakie jest wasze zdanie ?

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Idz na kompromis:)
Przeciez mj raczej nie przeszkadza w kokszeniu
:spalony:

Demented.

Well-known member
Buchów
0
siłownia, palenie na pewno nie wyjdzie Ci na dobre. Nie ma co rozwijać tematu bo wybór jest oczywisty, palenie możesz ograniczyć, gdybyś serio chciał ćwiczyć nei było by tego tematu proste...

G

Gość

Guest
tak samo mam na myśli uprawę nie miał bym czasu na normalne życie praca siłownia uprawa(out)załóżmy palenie....i kiedy wszystko znaleźć na to czas...

C

Cweluch

Guest
tylko fety nie jedz xD jaranko nie przeszkadza,nic ci z masy nie ubywa,po prostu sie cwiczyc nie chce;] chcesz rosnac, dasz rade.po prostu nie pal przed treningiem,zapal po;]

C

Cweluch

Guest
no to jakbym mial wybrac silka a uprawa, wybral bym to 2-gie;P

G

Gość

Guest
no ok a co z np. outem ? jak bym miał ? to kiedy znajdę czas na to ?

Demented.

Well-known member
Buchów
0
ja ćwicze od kilku lat i znajduje na wszysto czas, a palę tylko w październiku dokładnie 4 razy, lepsze fazy przez taki odstęp czasu od palenia,

C

Cweluch

Guest
to se musisz harmonogram juz rozpisac:D kupic czasu sie nie da hehe a topytanko to bardziej sobie zadac powinienes;]

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
ja nie mam problemu chodzić na siłownie i palić MJ nic mi w tym nie przeszkadza ani nie widzę jakoś różnicy i negatywnego wpływu mj na rozwój, często się zdarza że pale po treningu i też nie jest to żaden problem ;) czasami nawet pomaga jeśli mamy problem aby przespać 8-9h po prostu musisz mieć do tego łeb, a to czy masz outa czy nie to też nie ma nic do rzeczy, jak nie masz na coś czasu to się za to nie bierz, ja mam czas na wszystko na out'a, siłkę, palenie itd, a pracuję ;) więc wszystko trzeba po prostu przemyśleć lub/i spróbować i dojść do wniosków jak chcemy żeby to wyglądało a jak wygląda w rzeczywistości ;)

G

Gość

Guest
ja nie mam problemu chodzić na siłownie i palić MJ nic mi w tym nie przeszkadza ani nie widzę jakoś różnicy i negatywnego wpływu mj na rozwój, często się zdarza że pale po treningu i też nie jest to żaden problem ;) czasami nawet pomaga jeśli mamy problem aby przespać 8-9h po prostu musisz mieć do tego łeb, a to czy masz outa czy nie to też nie ma nic do rzeczy, jak nie masz na coś czasu to się za to nie bierz, ja mam czas na wszystko na out'a, siłkę, palenie itd, a pracuję ;) więc wszystko trzeba po prostu przemyśleć lub/i spróbować i dojść do wniosków jak chcemy żeby to wyglądało a jak wygląda w rzeczywistości ;)

ile razy ćwiczysz w tygodniu ?

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
Ektomorfikom palenie może pomóc bo na trzeźwo nie mogą zjeść tyle ile potrzebują do budowania masy

Gandziom

Well-known member
Buchów
0
Też jaram. Przez wakacje to prawie dzień w dzień i daję rade ćwiczyć na siłce, czasami chęci zerowe ale trening i tak się odbywa.
Trening 4 razy w tygodniu + Sztuki walki + rower, wystarczy chcieć.

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
mj ci nie przeszkodzi w siłowni, ale pal tylko sativy bo od indyjek cie sie nie bedzie chciało ćwiczyć, widziałem kiedys typa co na treningi chodzi po bakaniu, po zapytaniu co palił mowił ze tylko durban poison, chłop nie mgł wcisnac w siebie jedzenie a po mj mowił ze 5-6 posiłkow moze spokojnei zjesc

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół