Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
siemanko jakiego boxa sklepac do oswietlenia 400w hps??
elo jakie powinny by najlapesze wymiary boXa do oswetlenia 400w hps i czy to wystarczy czy mozna dozucic jeszcze 100tke hps??? czy 400 zdecydowanie styknie
przeciołem przezucilem i wyszła chojnia hehe włascwie sie zakreciłem chodziło mi o 250w hehe nei no pytaja o to wiec pomyslałem ze to tez wazne hehe :thumleft:
[ Dodano: 2006-07-07, 21:53 ]
a konkretnei chodziło mi czy 250w sodowka jedna wystarczy jako oswietlenie czy moge jeszcze jedna 250w dorzucic pytam bo nie wiem zeby nie przysmazyl zbyt szybko roslinki hehehehe :joker: :joker:
a konkretnei chodziło mi czy 250w sodowka jedna wystarczy jako oswietlenie czy moge jeszcze jedna 250w dorzucic pytam bo nie wiem zeby nie przysmazyl zbyt szybko roslinki hehehehe
triq, jak podlączysz 250W to ci zostanie 400W, minus wysokość i pól szerokości i wychodzi box bez przyszlości, do tego daj 100W, podziel przez zero, i masz obliczone tym sposobem że starcza na 17 roślinek w doniczkach o pojemności 50L :sunny: heh
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.