akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

SIN CITY

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
hymmm niewiem w jaki sposub mam wychwalic ten film... zeby nie tracic waszego cennego czasu napisze to poprostu zwiezle i na temat ...choc muglbym napisac to w sposub bardzo szczegulowo i otwarcie np: "...super hiper mega wyk***iscie wy***any za***iscie film..." albo "...film bardzo mily dla oka..." lub "...film wywolal u mnie nieograniczonom euforie, podniecenie i spelnienie kinomatograficznycznych marzen..." mogl bym jeszcze podac wiele przykladow jakie mi chodzily po glowie by wyrazic sie o tym filmie ale ja niechcem sie rozpisywac na ten temat bo to czasem drazni jak sie za duzo pisze na malo popularny wedlug statystyk temat... no jak juz napisalem ze sie nierozpisze to napisze ze film jest na 100%ok ...czytalem komentarze do tego filmu na multikino.pl ze podczas premiery tego filmu 2/3 ludzi wyszlo w polowie seansu co jest bardzo znaczace dla tego filmu tzn. mowi to jak bardzo ten film jest wy***any[dyrastyczny] ze te wyciuckane rodzinki sobie z niego wyszlo i ch*j im w du*e :twisted: hehehe ...no teraz odniose sie do do pierwszego i polowie drugiego wersu... film mi sie podobal ze zwgledu na orginalnosc scenografi i scenariuszu, no poprostu nie bylo jescze czegos takiego i dlatego to m i sie podoba. the end

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
musze w koncu obejzec... juz kilka osob mi go polecalo.
Ogolnie to lubie filmy "kłentina tarantino" hehe, bo o ile sie nie myle to wlasnie on rezyserowal SIN CITY, ma koles lep na karku, wiec musze w koncu obejzec ten film... kto wie moze moje marzenia kinematograficzne rownierz spelni w 100% i ukontentowany osiąde w filmowym błogostanie... ;)

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ten specyficzny klimat :twisted: film potrzaskany ladnie ale wart obejrzenia :p

olo

Well-known member
Buchów
0
ten film rozni sie troszeczke od popszednich filmow quentina tarantino oczywiscie oprocz aktorow spoko filmik narrarka

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
wyczes, genialny czarnobialy klimat, sporo chorych motywow, ale film troszeczke nierealistyczny :p i wcale nie jest az taki brutalny
POLECAM

R

Rider

Guest
chaszczu napisał:
wcale nie jest az taki brutalny
no spoko, jakby film byl kolorowy to chyba raczej bys tak nie powiedzial :wink: ... tak na prawde to nie ma pod pewnym wzgledem brutalniejszego filmu...

hymmmm... z posrud wielu takich scenek zawartych w filmie np: takie scenki jak koles kolesiowi u***al siekierom obie rece i nogi przywiazal do drzewa i obserwowal jak zjadaja go wiliki, koles wsiadl do samochodu zlapal drugiego kolesia za kolniez przycisnol mu leb do jezdni i ruszyl na pelnym gazie, koles polozyl kolesia na ziemie i napie****al go w morde tak dlugo az poczul ze udeza w ziemie... hymm takie cosik powinno leciec codziennie o 19.30 na TVP 1 bod patronatem "wieczorynka"

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
zapomniales o scenie z wyrywaniem jaj :D, wiadomomo ze jak na telewizje to ten film jest brutalny niedopomyslenia, ale poprostu ja mam tak wypaczona psychike przez www.rotten.com , ze te sceny nie robia na mnie najmniejszego wrazenia, nawet jakby byly kolorowe

olo

Well-known member
Buchów
0
rrrrrrrrrrrotten

niezle niezle chaszczu!!!!najlepsi sa ci z porozpie****anymi glowami rrrrr no to se poprawilem apetycik przed objadem narka

R

Rider

Guest
chaszczu napisał:
ja mam tak wypaczona psychike przez www.rotten.com , ze te sceny nie robia na mnie najmniejszego wrazenia, nawet jakby byly kolorowe
http://www.ogrish.com/ ...jezeli tej stronki jeszcze zes na oczy nie widzial to ta wypowiedz ktorom zacytowalem powinna byc jak najszybciej zaaktualizowana nowymi stwierdzeniami...

[ Dodano: 2005-11-27, 14:55 ]
Przykladowo tak na rozgrzewke polecam ten plik: http://www.ogrish.com/archives/amer...ed_by_zarqawi_militant_group_Sep_21_2004.html - Nalez zjechac na dol stronki i kliknac "Video Here"... I ostrzegam przed mozliwoscia zwrocenia uprzedniego posilku na klawiature... :twisted:

U

Uriel

Guest
Jest to najleprza adaptacja komiksu w dziejach kina, jeżeli ktoś lubi komiksy Franka Millera to jest dla niego obowiązkowa pozycja...pozatym to największy przełom w kinie od Matrixa 8)

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Oglądałem trailer i pierwsza żećż jaką poczułem po pokazie to mega chęć , poprostu
potrzeba obejrzenia tego filmu, ścieżka dzwiękowa jest poprostu idealna, wywołuje we
mnie chęć na zadymę ale z kolei jest tak jakby z lat 90 haha, oglądałem kill bill , kill bill
2 a teraz kolej an sin city za***ioza jednym słowem!!!

[ Dodano: 2006-01-27, 23:18 ]
A tak nawiasem muwiąc uwielbiam brusa willisa i jego teksty, a Jesica Alba przyciąga wzrok

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
yoyy napisał:
Jesica Alba przyciąga wzrok

a zobacz kto sie tak ładnie uśmiecha z mojego avatarka :p

Film bardzo dobry, czekam na kontynuację. Fajne klimaty wogóle :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół