R
Rider
Guest
hymmm niewiem w jaki sposub mam wychwalic ten film... zeby nie tracic waszego cennego czasu napisze to poprostu zwiezle i na temat ...choc muglbym napisac to w sposub bardzo szczegulowo i otwarcie np: "...super hiper mega wyk***iscie wy***any za***iscie film..." albo "...film bardzo mily dla oka..." lub "...film wywolal u mnie nieograniczonom euforie, podniecenie i spelnienie kinomatograficznycznych marzen..." mogl bym jeszcze podac wiele przykladow jakie mi chodzily po glowie by wyrazic sie o tym filmie ale ja niechcem sie rozpisywac na ten temat bo to czasem drazni jak sie za duzo pisze na malo popularny wedlug statystyk temat... no jak juz napisalem ze sie nierozpisze to napisze ze film jest na 100%ok ...czytalem komentarze do tego filmu na multikino.pl ze podczas premiery tego filmu 2/3 ludzi wyszlo w polowie seansu co jest bardzo znaczace dla tego filmu tzn. mowi to jak bardzo ten film jest wy***any[dyrastyczny] ze te wyciuckane rodzinki sobie z niego wyszlo i ch*j im w du*e :twisted: hehehe ...no teraz odniose sie do do pierwszego i polowie drugiego wersu... film mi sie podobal ze zwgledu na orginalnosc scenografi i scenariuszu, no poprostu nie bylo jescze czegos takiego i dlatego to m i sie podoba. the end