nasiona marihuany

Skąd brać pieniążki/kasiorkę/hajs/szmal/forsę/dziengi ?

Wyszukiwarka Forumowa:
D

Di-O

Guest
skad bierzecie hajs na srodki wspomagajace zycie ? xD

kazdy poda jakies tutaj sposoby na szybki hajs:

* wystarczy ze umiecie sformatowac kompa i zainstalowac wina to mozecie zgarnac od 3 do 5 dyszek ;p wystarczy znalesc osobe potrzebujaca formata xD
* od starych babek dziadkow itede ;p
* dobrze jest ksiazki jakies sprzedac xD

hmm narazie zaloze temat, potem dopisze jeszcze jakies sposoby na jakikolwiek hajs ;p i zachecam was do wymianiania waszych sposobow ;p

Przypominam że topik jest odnośnie sposobu zdobycia kaski, a nie co poniektórzy już tu bzdury nie na temat piszą. Posty odpisane nie na temat będą kasowane! śmietnik na podwórku możecie robić!

1

1tathc

Guest
łazisz po hałupie(po pokoju starych) i masz,u mnie starzy mają w h*j drobnej kasy w od za***ania miejscach.z jednej piątak z drugiej piątak jakieś drobne i połówka jest :pr:

ice77

Well-known member
Buchów
0
Czasami możesz komuś zrzucić węgiel, już coś wpadnie albo po prostu idziesz do roboty

rudy

Well-known member
Buchów
0
mowisz mamie ze idziesz do sklepu ona mowi ze chce to i to i to daje Ci pieniadze a Ty nie oddajesz reszty ja raz tak zarobilem 16 zl za pojscie :sunny:

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
wyrwac samarke,sluchawe malolatowi na ulicy :D
blinta grubego zerwac komus. kwadrat wyczaic zarobiony :D
kiedys wyczailem gdzie babka hajs bunkruje to 200pln sie porzyczylem :D
od starych z wyplaty ale kiedys mieli policzone na cos i przypalili to teraz niewiem gdzie bunkruja i bryndza. jakis handel :D kupie 5 zielonego za 100,wymerdam z liscmi
na 7,8 i pogonie po 30. mam jeszcze duzo motywow ale nie moge ujawnic :D
ale nie polecam tak kolowac hajsu bo je.ane organy sciganie nie spia!
najlepiej to legalnie czyli isc do tyrki :salut:

R

Rider

Guest
Fajny patent i skuteczny !

-Ściąganie i wypalanie gier na wszelkiego rodzaju konsole [xbox, ps2 itp]
sam dopiero weszlem w ten biznes i aż się ździwiłem jakie jest zapotrzebowanie na gry w 75tyś miejscowości. Żeby być konkuręcyjny a nawet stać się monopolem trzeba ustalić odpowiednią cene za gre. W normalnych sklepach orginalne gry stoją ponad 100zł, piraty u ruskich, bazarch, rynkach itp. ok. - 30zł. Więc nadałem cene 15zł za gre. Mam 2 stałych kupców na gry na xbox'a, jednak liczba ta niedlugo wzrośnie. Jak do tej pory sciągnełem 4 gry sprzedałem 8 sztuk = 120zł zysku nie wliczają kosztów pobocznych czyli czyste płyty, abonamęt internetu i prąd od tego są staży ;]

więc jai się rozkręce będe zarobiony ;]

A i najważniejsze: Wypalanie gier i sprzedawanie ich jest sprzeczne z polskim prawem więc nielegalne!

takrze trzeba się z tym niewychylać podobnie jak przy handlu narkotykami ;]

Pozdrawiam.

zoyman

Well-known member
Buchów
0
Zbierać miedź złom itp.... Dajmy na to miedź przewody kosztuje 19.5 za kilogram :) poszperac w garazu na strychu... na pewno sie coś znajdzie:) :flower: :flower:

1

1tathc

Guest
albo zerwij druty ze słupów(jest to jaknajbardziej legalne) na mieście :tongue: i zrób z nich ognisko i tak oto powsaje czysta miedź=kupa kasy

zoyman

Well-known member
Buchów
0
Nio:) a jak pieski niebieskie zapukaja za kradziez miedziawy to pokaz im jeszcze swoj box :) :rendeer: :rendeer:

bejos

Well-known member
Buchów
0
posprzataj pokoj ja zawsze jak posprzatam to cos hajsu wytargam bywa ze nawet do 50zl nastepna opcja to allegro wszystko mozesz sprzedac. ostatnia i najszybsza to jest pozyczanie od wszystkich po zlotowce i ladnie sie moze uzbierac, jak widzisz jakiegos wypłosza mozesz tez mu powiedziec zeby dawal hajs jak powie ze nie ma to mow albo ze wpie**** albo zeby sie rozbieral xD

jaracz

Well-known member
Buchów
0
Wczoraj poszliśmy na skup złomu oblookać coś małego i "drogiego" , po 5 minutach wylukaliśmy 7 małch silników z lodówki bodajże, 120zł troche miedzi w tym było. Ognisko siadło jak nic ;)

R

Raz

Guest
mój znajomy kupuje używane ubrania wyglądające jak nowe z tanich odzieży, i następnie goni je na allegro.pl
wkłada w to ok 20zł wyciąga ponad 100zł-czysty zysk
jeszcze inny miał robote na budowie dostawał 50zł za 8h pracy
trzeba kombinować

Riddick

Well-known member
Buchów
1
ja wynosilem z roznych hurtowni palety czesto stoja nie pilnowane niedaleko ogrodzenia a 1 europaleta ok 15zl

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
Riddick napisał:
ja wynosilem z roznych hurtowni palety czesto stoja nie pilnowane niedaleko ogrodzenia a 1 europaleta ok 15zl

ludzie skad w waszych glowach takie przyj.ebane pomysly
ciekawe kto kupi od ciebie taka palete?

Riddick

Well-known member
Buchów
1
VERSACZ napisał:
ludzie skad w waszych glowach takie przyj.ebane pomysly
ciekawe kto kupi od ciebie taka palete?
Istnieje taka instytucja jak "SKUP PALET"

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół