akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

SKlep na tej stronce

Wyszukiwarka Forumowa:

kamil846

Well-known member
Buchów
0
Pomyślałem sobie ze duzo ludzi chce tutaj kupic i sprzedac nasionka. Wiec jezeli jest ktoś zainteresowany tym czyms to wystawiajcie swoje oferty

Nie najezdzajcie na ten temat nie podoba sie to nie wchodzic

P

predator

Guest
Już stworzyłem własny temat co opisałem moje wszystkie dostępne nasiona: http://www.forum.haszysz.com/viewtopic.php?t=1121&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ale jak już postanowiłeś napisać taki temat to coś powiem o mojim sklepie :thumright:
Chciałem wam przekazać że moje nasiona to żaden przemysł tylko auntetyczne odmiany.
Pokolenie F2 od znajomego a F1 z Holandii.
Każde zamówienie jest realizowane w ten sam dzień zamówienia i zaraz adres zostaje skasowany.
Pamiętajcie prosze dodać 12,50 za przesyłke.
[glow=yellow:f8feef9e86]UWAGA : poszukuje osoby która umi robić strony www[/glow:f8feef9e86]

Wszystkie nasiona sa zdrowe jest możliwosc zamówienia 5-10szt po pare odmian naraz!!!! (dotyczy to tylko odmian F2)
Tylko u mnie macie możliwosc zamówienia kilku odmian naraz w zagranicznych seedbankach niektóre moje nasiona kosztuja 300zł-400zł.
Więc sie zastanówcie gdzie najlepiej kupować pewne w 100% nasiona konopi :thumleft:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół