- Buchów
- 1,000
U mnie małe żniwa przez 3 weeekendy. Głównie rośliny od @deuter i @ekoludek dokonały żywota. Na ten moment zebrane jakieś 2kg suchego, głównie największe topy, małych i średnich nie zbierałem, bo opóźnił się dostęp od kiedy mogłem mieć dostęp do stodoły o 10 dni, dzięki czemu trochę potestowałem jak rośliny schną zawieszone na drzewach i na dla testu - uwaga
w piwnicy. Co ciekawe pogoda na tyle sprzyjała, że w piwnicy spleśniało tylko połowę zawieszonego na drzewach, ale badania przeprowadzone
Spot 4 na bagnach odpuściłem całkowicie, bo po przerobieniu 3 spotów nie mam na niego czasu, a mam czas tyko w soboty przez jakieś 8-9 godzin. Poza tym bardzo blisko niego zauwazyłem działalność człowieka, który ścinał małe drzewka na tyczki i w polączeniu z mała ilością czasu nie chce prowokować nieprzemyślanych działań.
Black Liban od deutera i Gurilla Shit od Eco gotowe praktycznie w tym samym czasie, podobnie z Amnesia Haze od deutera, przy czym rośliny od deutera praktycznie wszystkie zostały na opuszczonym spocie, a Mutantt Mass i Gurile na tych 3 niezagrożonych.
zdjęcia z 12 wrzesnia
Black Liban
mutant mass sprzed tygodnia
gąszcz jaki się zrobił na spocie 1
jak to dojdzie to po 20 pazdziernika
gurrila shit prawdopodobnie
inna gurilla
inna perspektywa
mutantt mass
te z zdrzewa ładnie wyschły
tutaj pół spleśniało
tutaj black liban
pleśni z calego krzaka maks 10-15%, zero pryskania od czegokolwiek
Spot 4 na bagnach odpuściłem całkowicie, bo po przerobieniu 3 spotów nie mam na niego czasu, a mam czas tyko w soboty przez jakieś 8-9 godzin. Poza tym bardzo blisko niego zauwazyłem działalność człowieka, który ścinał małe drzewka na tyczki i w polączeniu z mała ilością czasu nie chce prowokować nieprzemyślanych działań.
Black Liban od deutera i Gurilla Shit od Eco gotowe praktycznie w tym samym czasie, podobnie z Amnesia Haze od deutera, przy czym rośliny od deutera praktycznie wszystkie zostały na opuszczonym spocie, a Mutantt Mass i Gurile na tych 3 niezagrożonych.
zdjęcia z 12 wrzesnia
Black Liban

mutant mass sprzed tygodnia

gąszcz jaki się zrobił na spocie 1
jak to dojdzie to po 20 pazdziernika

gurrila shit prawdopodobnie

inna gurilla

inna perspektywa

mutantt mass

te z zdrzewa ładnie wyschły

tutaj pół spleśniało

tutaj black liban