• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Skun B52 Auto Sensi Genetics

Wyszukiwarka Forumowa:

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Witam chciałem powiedzieć kilka słów o Firmie i o odmianie Pestki zamawiałem od Holenderskiego Skuna Sensi Genetics nowa marka na rynku wykiełkowały mi wszystkie 3 plus gratis auto Ak Rosną Na outdoorze Zapowiada się niezle!!!
Ziemia Plargon All Mix Nawozy BioBizz Vega i Flower + PK13/14 Myslę ze dojdą w połowie sierpnia 50gram z Krzaka Jest do osiągniecia...<joint>Mam focie ale nie wstawiam za duzo zabawy moge na priv wyslac lub @

NajaranyBonk

Well-known member
Buchów
0
mi wyszło 40 na oucie :D świetna roślinka w fazie kwitnienia potrafi zaskoczyć topy spuchnięte i twarde nie jest bardzo wy,agająca :)

Buchów
0
posiadam na fotorelacji 2 osobniki i jest na prawde dobrze :D najbardziej podoba mi sie to jak sa kur***ko oszronione i duze paki kwiatkow jeden z ciekawszych automatow z jakimi sie spotkalem i chyba na przyszly out zakupie kilka rodzai od SG ;):spalony:

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Skun B52 Auto

To Fakt Krzaki Są Ostro oszronione Pięknie Wyglądają Choinka Żywicy!!!:smokee:

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
Zgadzam się co do oszronienia, ale ze stabilnością to u nich bardzo słabo.

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Skun B52 Auto

Co masz na myśli mówiąc o stabilności? że każdy krzak mam inną strukturę i inaczej wygląda? Moje są wszystkie Takie same Zwiększam dawke Pk13/14 co tydzień i będą Puchły ostro!!! :harvest:

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
pisałem ogólnie o SG, choć wiem że to nie do końca ten temat, ale ktoś się wypowiadał tu o nich ogolnie i dlatego. Także skieruje się do odpowiedzniego wątku, bo skunka nie mam

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Skun B52 Auto

To Miałes coś od sensi genetics ze kazdy krzak miał inna strukturę? moje sa wszystkie takie same no outdoorze teraz bede Brał najlepsza ich odmianę
Northern XXL Auto

Pod Lampę HPS 400W i jazda 9sztuk na 1m2 zobaczymy ile wyjdzie z krzaka
:spalony:

NajaranyBonk

Well-known member
Buchów
0
posiadałem ściąłem wyszło jakieś 25-30 g suchego a wszystko hodowane na nawozach organicznych żadnej chemi

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Skun B52 Auto

Witam Czas kosy się zbliża coraz zimniej mamy pogoda nie za ciekawa Automatów czas żniw Zobaczymy ile wyjdzie z krzaka 50gram Nawozy na maxa przez tydzień i potem płukanie dam znac ile wyszło !!!
Pozdro dla Rolników :spalony::harvest:<shiza>

deprim

Active member
Buchów
0
ogólnie super odmiana. mialem 1 krzaka jako gratis po 75 dniach byla gotowa plon jakieś 30g+ (nie mam wagi):spalony: dodam ze nie dodałem do niej nawet kapki nawozow tylko 2 razy po garsci dolomitu. dość wskoa rośnie ok 1m no i najgorsze że havrest mial miejsce po 2 tygodniach upałów a i tak pojawiła sie pleśń wiec pilnuj i wycinaj jak sie pojawi.
po tygodniu suszenia i 2 tygodniach curringu musze powiedzieć że jestem zadowolny pizga w łeb jak prawdziwy skunk no i ten zapach :smokee::smokee::smokee::smokee:

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Skun B52 Auto

Witam czas żniw temperatura w nocy spada do 7-8stopnii 4 skuny do sciecia topy sa purpurowe od spadków temperatur w nocy całe drzewko w kryształkach thce:harvest:

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Skun B52 Auto

Witam już po żniwach 4 krzaki 115gram suchego suszu Bardzo ładnie jak na Auto i Nasza Pogodę:smokee::harvest:Tydzień suszenia i Curlingu Towar Pierwsza Klasa <shiza>

NLeuro

Well-known member
Buchów
0
hahaha ładne zachwalanie ganjafarmer wam za to pestki dał?? prawda jest taka ze SG to słaba firma i nie robi jakis super pestek tylko słabiutkie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół