• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Skunk 1 & Super Skunk

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

PSH

Well-known member
Buchów
0
witam, oto zdjecia 3ech z moich 9 roslin, skunki 1 i super skunki.

nasiona wykielkowane na wacie, ok 12 maja, pozniej lezaly w boxie, mialy male problemy z ph ( https://www.forum.haszysz.com/zle-ph-nowa-ziemia-dobre-ph-t61094.html ) ale wytrwaly, na out wysadzone w okolicach polowy czerwca.
ziemia canna terra, podlewane odstana woda, ph korygowane przy kazdym podlaniu, nawozy super vit + hesi tnt

Dzis mamy 10 sierpnia, jakos 7ego bylem na spocie, i zaden jeszcze nie kwitnie. O co chodzi ? Polowa sierpnia, a one nie kwitna, to nawet jesli teraz zaczna to jesli nie bedzie cieplego pazdziernika, to nie dojda.

Sa jakies sprawdzone sposoby jak przyspieszyc kwitnienie ? Moze jak je teraz podleje PK13/14 to je popchnie do tworzenia kwiatostanow ? Moze za duzo azotu dostaly juz i nie chca zaczac kwitnac ? TNT nie daje juz od dwoch podlan, czyli pod koniec lipca juz przestalem dawac im tnt.

Najwyzsza z roslin ma ok 1,5 - 1,6m, najnizsza okolo 1m.

Prosze o rady.

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
nienajlepszy wybór na outdoor. nie jestem pewien, ale chyba o któryms skunku czytałem, że na oucie nie rozwinie sie w pełni, bo był hodowany z myślą o sztucznym świetle.

coś zbierzesz, ale mam wątpliwość graniczącą z pewnością, że nie dojdą...

z tym przyspieszeniem kwitnienia to chyba sie nie da, bo muszą same z siebie zaindukować. wega da sie przedłużyć nadmiarem azotu, dojrzewanie potasem i fosforem, ale kwitnienia nie wymusisz preparatami.

grower2009

Well-known member
Buchów
0
chyba ze zastosujesz coś takiego jak w boksach dobrze mówie światło i noc 12/12 jak źle mówie poprawcie?

PSH

Well-known member
Buchów
0
dobrze mowisz ale nie bede 2 razy dziennie 20km jezdzil zeby zakryc krzaka. pozatym juz teraz jest mniej wiecej 12 godzin dnia i 12 nocy.

leniwiec: tezg dzies mi sie to obilo o ucho, ale liczylem ze to fama. a nasiona dostalem.

S

sru

Guest
widziałem super skunk na oucie i w listopadzie wyglądał jakby zaczynał kwitnienie więc nie spodziewaj się w sumie... czegokolwiek

PSH

Well-known member
Buchów
0
hah no to pieknie... mielismy stawiac namiot, nie postawilismy, skupilismy sie na tych roslinaach na oucie, a tu sie okazuje ze nic z tego nie bedzie... : D

pieknie sie dzieje... sezon w plecy ; /

S

sru

Guest
nie no nie poddawaj się geny genom nierówne zwłaszcza f2 i może coś będzie

PSH

Well-known member
Buchów
0
to pestki z holandii, ze sklepu sensiseeds

S

sru

Guest
to stawiajcie ten namiot i jak pokażą płeć [chyba że to femki to odrazu można] to natnij klonów i przynajmniej nie będziesz pech kupować

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół