akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Skunk#1

Wyszukiwarka Forumowa:

Ks_Proboszcz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
EDIT kabanos: cenzura zgodnie z nowymi ustaleniami odnośnie zamieszczania smoke raportów, szczegóły w temacie o zasadach zamieszczania SR

Wygląd:9/10
-palonko zbite, piaszczyste

Zapach:9/10
- skunkowy, ostry, coś w deseń ściółki leśnej

Kolejnym etapem badań było to co tygrysy lubią najbardziej.
Zmontowałem bongo, zamiast cybucha była lufka szklana. Zawartość można elegancko ściągnąć na raz.
Po 2 buchach...

Dym:9/10
-gęsty, ciężki

Smak:4/10
- dziwny, "pusty", ziemisty. (coś poszło chyba nie tak przy fluszu)

Moc: 9/10
-zabójcza, stoned, kanapowa, lekko psychodeliczna, elegancko słychać muzykę, generalnie ciężko było się ruszyć i zmobilizować aby porobić coś kreatywnego, ziółko dobre do filmu.

Podsumowanie:

Dobry temat, dawno nie byłem tak za***any :d

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Green Dragon

Wałkarz
Buchów
17
EDIT kabanos: cenzura zgodnie z nowymi ustaleniami odnośnie zamieszczania smoke raportów, szczegóły w temacie o zasadach zamieszczania SR

byl zaje****y sloneczny dzionek i mialem naprawde duzo planow do zrealizowania..a tu lipa...zajaralem lufe.... jedna lufe 3 duze buchy i czapa..
jak siadlem do kompa i wlaczylem muze to postanowilem za najdalej gdzie sie wybiore to bedzie sklep :jocolor:
po jakiejs godzinie moze ...nie pamietam faza zaczela odpuszczac troche wiec postanowilem zajarac tego hasanka :D
ktory okazal sie taki bardzej energetyzujacy?
nie wiem w kazdym badz razie ogarnelem sie troche po nim...
zjadlem obiad no i dalej ogien :yeahh:
tego dnia siedzialem chyba do drugiej w nocy i jaralem na zmiane nn i skunka...
a wiec moja ocena...

MOC:9/10
SMAK:fakt byl troche dziwny ale...6/10 spokojnie moge dac wsumie to ja kilka dni mialem kawalek tego boba w sloiku z nn w ktorym trwal curring z skorka od jablka...
WYGLAD:8/10 tak jak pisze doktor bardzo fajny a zreszta zobaczcie sami <lol>

Ogolnie jak na moje to dynamit hehe...:D

Ks_Proboszcz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Wstawione na prośbe użytkownika Bhang:

wygląd :
7/10 - nie dostałem topka w całości lecz pokruszonego ( co móglo nastapic podczas transportu) co juz odebralo mi ulubioną czynność przed paleniem , palenie wyglada dobrze , od razu widać że jest dobry , bardzo obsypany żywicą

smak i zapach :
7/10
podczas palenia czuć typowym skunkiem i posmak piaskowej grudki jest wyczuwalny , czuć świeżość lasu hehehe :grin::grin::grin: , zapach tematu prawie niewyczuwalny ze wzgledu na suszenie ale i tak bardzo przyjemny i słodkawy , dym gęsty , lekko drapiący w gardziel

efekt :
6/10 bardzo przyjemna klepka , wgniata w fotel , odrywa od rzeczywistości , bardzo ciekawie wyostrzyły mi sie zmysly , raczej niezbyt kreatywna faza ale miła do kontemplacji , ogolnie miło i fajnie ale troche za krótko bo 1h od spalenia juz czułem resztki zamuły , w każdym bądź razie uliczne palenie nie umywa sie w 1/10 do tego skunika.

całokształt 7/10

info : 0,4-0,5g + pol peta = 1butla na 2 osoby i fajne kuku na godzine :)

smoke report by Bhang

krasnoludek

Well-known member
Buchów
148
to i ja się wypowiem. palenie ładnie wyglądało, sporo trichomów. faza typowo kanapowa i dość długa choć nie ukrywam że banan na mordce był. po spaleniu odczuwałem błogą psychodele. ostry upie****acz. wywołało miłe uczucie gastro. na wstępie zaaplikowałem tłoka, następnie zawinąłem blanta. nawet palone z wiadra ładnie wchodziło w płuca, dymek przyjemny, dość gęsty

zapach: jak dla mnie za***isty choć trudny do opisania, zapewne osłabł podczas transportu
smak: skun ale do tego przyjemnie trącił haszem 7
moc: zasłużone 9

MatkaBoskaNieDzielna

Well-known member
Weteran
Buchów
9

Ach te zasady... moze kiedys nam przyjdzie zyc w swiecie gdy juz nikt nie bedzie musial nic ukrywac...

Co do palenia to po kilku tyg curingu smak sie polepszyl troszku. Widac ze za krotki flesch i brak dokladniejszej kontroli PH odbil sie na smaku :/. Naszczescie moc i zapach nie ucierpialy
<lol>. Co do fazy to jest ciezka - taka jak lubie. Strasznie wciagam zarcie po tym paleniu juz przytylem 5 kg wiec jak sie skonczy czas na diete :lol3:... Wczesniej o tym paleniu napisalem:

Co do palenia to ocenie je tak:

Moc 9/10
Zapach 9/10
Smak 6/10

Teraz powiem:

Moc 9/10
Zapach 9/10
Smak 7/10

Wystarczylo troche czasu z pomarancza i nabralo smaku. Sadze ze jak by polezalo jeszcze kilka miechow to by byla bajka w smaku.

Odnosnie haszu to od poczatku jestem z niego zadowolony:

Moc 9/10
Zapach 9/10
Smak 9/10

Konststencja 9/10

Maja

Co podwaja
Weteran
Buchów
1,289
Odznaki
3
a ja Wam powiem ze wcale zmuły po tym nie miałam.
Zioło na wesoło i energetyczne.
Ciągle smiac mi się chciało, głupie wesołe rozkminy - generalnie pozytyw!

:crazy:

D

delete

Guest
Jako że nie lubie sie powtarzać moge sie tylko w 100% podpisac pod tym co napisali poprzednicy, temacik 1 klasa

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół