• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Skunk ak reg. 2x Withe Widow af. fem. vietorius

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy dojdą do konca te dwa Automaty ?i ile będzie gram?

• Łącznie głosujących
    22

unnamed

Well-known member
Buchów
0
zadaj pytanie albo przenieś do fotorelek :p:lol3:

vietorius

Well-known member
Buchów
0
piekny widok dla oczu!!!
wykielkowaly na wacie po dobie i po dobie z ziemi wyszly
cos pieknego

a to skunk ak ma 30 dni
trening: lst , fim

jak cos zle robie prosze mi powiedziec
pozdrawiam
:pr:

---------- Aktualizacja posta 21:34 ---------- Czas poprzedniego posta 21:17 ----------

tu tez skunk ak tez ma ok 30 dni
jakis mniejszy be zadnego treningu

tutaj zrobione lst i fim jak widac pieknie liscie rosną
do ten pierwszy skunk ak ,mysle ze to damy są.?:lol3:

---------- Aktualizacja posta 21:39 ---------- Czas poprzedniego posta 21:34 ----------

prosze o pomoc w kazdej postaci!

---------- Aktualizacja posta 21:44 ---------- Czas poprzedniego posta 21:39 ----------

Po dobie wykielkowaly

tutaj juz ma 1 dzien !
wiec tak kielkowaly dobe i dobe wychodzą już z ziemi niezle

jutro trafia jedna do doniczki a druga jeszcze niewiem bo nie wyszla

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Ja uzywam przewodow miedzianych z przewodu do instalacji 220 spisuja sie idealnie :)

vietorius

Well-known member
Buchów
0
dzieki ! uzylem cyny :lol3: jakie bys mi polecił nawozy?
jak myslisz ta co ma lst to jest fem? i czy dojdzie do konca? ma 30dni .
czy doniczka ok 5litrowa wystarczy do automata???

vietorius

Well-known member
Buchów
0
myslicie ze 30x 30x 60cm wysokosci to starczy mi taki boxik mały?
bo w sumie tylko automaty narazie sadze.

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Ja mysle ze moze starczyc jak ci zabraknie miejsca zrob jak ja ;p
Wytnij spod boxa i poznies go do gory wystawiajac doniczke na zewnatrz:D

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

o widze skunk ak bede zagladal i mam nadzieje ze dojedziesz do konca z ta fotorelacja mialem skunk ak i jest dobry w h*j czekam jeszcze na 1 pannia

vietorius

Well-known member
Buchów
0
o widze skunk ak bede zagladal i mam nadzieje ze dojedziesz do konca z ta fotorelacja mialem skunk ak i jest dobry w h*j czekam jeszcze na 1 pannia

No super ci wyszedł ten skunk ak ! niewiem czy mi dojdzie do konca:zombi: ma juz ponad miesiac i jest taki jak widac niewiem ile ma wysokosci ale jest niski dojde z nim do:harvest::harvest::harvest::harvest::harvest:?????
pozdro.

---------- Aktualizacja posta 23:04 ---------- Czas poprzedniego posta 23:01 ----------

No super ci wyszedł ten skunk ak ! niewiem czy mi dojdzie do konca:zombi: ma juz ponad miesiac i jest taki jak widac niewiem ile ma wysokosci ale jest niski dojde z nim do:harvest::harvest::harvest::harvest::harvest:????? wyszlo gramow z tego skunka ak?? i jak myslisz to jest kobietka??? bo ten co jest bez treningu to czyba krzak z jajcami :lol3:
ps. ile ci wyszlo z tego skunka ak gramow?
pozdro.

---------- Aktualizacja posta 23:06 ---------- Czas poprzedniego posta 23:04 ----------

No super ci wyszedł ten skunk ak ! niewiem czy mi dojdzie do konca:zombi: ma juz ponad miesiac i jest taki jak widac niewiem ile ma wysokosci ale jest niski dojde z nim do:harvest::harvest::harvest::harvest::harvest:????? wyszlo gramow z tego skunka ak?? i jak myslisz to jest kobietka??? bo ten co jest bez treningu to czyba krzak z jajcami :lol3:
pozdro.

---------- Aktualizacja posta 23:07 ---------- Czas poprzedniego posta 23:06 ----------

pozdro.

---------- Aktualizacja posta 23:08 ---------- Czas poprzedniego posta 23:07 ----------

OOO kuu***a ale niechcacy spama za***ałem PRZEPRASZAM !!!:zombi:

glock

Well-known member
Buchów
0
heheh spoko z 2 krzakow 80 g suchego pozdro

czy dojdzie to niemam pojecia ile ten twoj ma miecha to jest w h*j maly czy ja nie widze innych fotek

vietorius

Well-known member
Buchów
0
Postaram sie wkleić fotki tego skunka ak po zrobieniu lst i fim'a pieknie rosna nowe liscie . Powaga pieknie to wygląda i pachnie. lst moim zdaniem pieknie wyszło .:yeahh:

---------- Aktualizacja posta 14:28 ---------- Czas poprzedniego posta 14:01 ----------

strasznie mi sie porobilo odrostow po tym lst i niewiem czy w przyszlosci robic scrog'a? bo bydle zaczeło roznac po tym lst jak na sterydach a nie uzywam zadnych odzywek
proszie o pomoc i z***ki !

---------- Aktualizacja posta 14:30 ---------- Czas poprzedniego posta 14:28 ----------

heheh spoko z 2 krzakow 80 g suchego pozdro

czy dojdzie to niemam pojecia ile ten twoj ma miecha to jest w h*j maly czy ja nie widze innych fotek

dzisiaj wkleje jakieś fotki bo strasznie zaczeły rosnąć po tym lst !!:jaraczz:

---------- Aktualizacja posta 18:18 ---------- Czas poprzedniego posta 14:30 ----------

juz obydwa wyszly z ziemi mają po 2 dni fajnie sie zapowiada:)
Obym tylko zdarzyły te automaty dojsc do konca :harvest:
a moj skunk ak jest piekny ! liscie prawie takiej wielkosci jak dłoń
i te lst pieknie mi wyszlo jestem happy:yeahh::yeahh::yeahh:

---------- Aktualizacja posta 20:40 ---------- Czas poprzedniego posta 18:18 ----------

szkoda ze nikt nie zagląda!
możemy pogadać nie tylko o wątku .Potrzebuje pomocy w każdej postaci bo pierwszy raz hoduje roslinki :p:pl:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
z tego co piszesz łądnie to wszystko wygląda i nie ma o co Cie opie****ać ( nudy :/ ) , za***iście że z uprawy wysiągasz wnioski - good boy .
ps. zaglądam, zaglądam, czekam az Ci sie noga powinie <lol2>;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół