akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Skunk ak reg. 2x Withe Widow af. fem. vietorius

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy dojdą do konca te dwa Automaty ?i ile będzie gram?

• Łącznie głosujących
    22

vietorius

Well-known member
Buchów
0
z tego co piszesz łądnie to wszystko wygląda i nie ma o co Cie opie****ać ( nudy :/ ) , za***iście że z uprawy wysiągasz wnioski - good boy .
ps. zaglądam, zaglądam, czekam az Ci sie noga powinie <lol2>;)

hehe nawet tak nie mów :pl:

dzieki ze zaglądasz. jutro wrzucę fotkę tego Skunka Ak bo pieknie te lst na niego zadziałało poważnie!:zombi:
tylko nie wiem czy to jest dama?? wydaje mi sie ze tak .
ile czasu trzymac w kubeczkach jednorazowych te WW co dopiero wyszly mają juz 2 dni .Zgniotłem wczoraj jedno nasionko i niewiem czy zamówić jeszcze jakies automaty czy jest sens? Zamówiłem boxa sobie malutkiego takiego 30x 30x 60x czy do automatów bedzie dobry????

unnamed

Well-known member
Buchów
0
hehe nawet tak nie mów :pl:

dzieki ze zaglądasz. jutro wrzucę fotkę tego Skunka Ak bo pieknie te lst na niego zadziałało poważnie!:zombi:
tylko nie wiem czy to jest dama?? wydaje mi sie ze tak .
ile czasu trzymac w kubeczkach jednorazowych te WW co dopiero wyszly mają juz 2 dni .Zgniotłem wczoraj jedno nasionko i niewiem czy zamówić jeszcze jakies automaty czy jest sens? Zamówiłem boxa sobie malutkiego takiego 30x 30x 60x czy do automatów bedzie dobry????
1. ww [rzesadz jak najdzybciej - miałem w litrowych doniczkach i juz po tyg było mało
2. do automatów na styk - bedziesz musiał ostro trenowac - mogłeś kupić większego :p
pozdro

unnamed

Well-known member
Buchów
0
jak sie da to owszem i ... jak masz odrobine zdolności manualnych sam zrobisz takiego jakiego potrzebujesz , a przy wiekszych planach poprostu stary wypieprzysz :)

vietorius

Well-known member
Buchów
0
dzieki ze wpadasz na moją fotorelacje! chyba tak zrobie ze anuluje zamowienie i wezme na 180cm wys. taki jest chyba najlepszy????

unnamed

Well-known member
Buchów
0
dzieki ze wpadasz na moją fotorelacje! chyba tak zrobie ze anuluje zamowienie i wezme na 180cm wys. taki jest chyba najlepszy????
nie chodzi o to jaki najlepszy tylko jaki ci potrzeba ...masz miejsce, chęci i kase to kupuj co najlepsze ... na twoim miejscu poczekał bym z zakupami do końca tej fotorelki ,może być tak że sie zniechecisz z jakichś powodów i kase wtopisz :/

vietorius

Well-known member
Buchów
0
elo fotki wkleję jutro !
wleje forke z dzialki jednego skunka ak i tego co mam na balkosie i trenowanego lst i fim "zdziwicie sie jak dam fotki do porownania bo pieknie wyszło te lst i fim:yeahh::yeahh::yeahh: poprostu pięknie idzie ten skunk ak
a jezeli chodzi o ww af. fem. tosa małe niedawno wyszły
pozdrawiam

---------- Aktualizacja posta 21:55 ---------- Czas poprzedniego posta 21:49 ----------

elo fotki wkleję jutro !
wleje forke z dzialki jednego skunka ak i tego co mam na balkosie i trenowanego lst i fim "zdziwicie sie jak dam fotki do porownania bo pieknie wyszło te lst i fim:yeahh::yeahh::yeahh: poprostu pięknie idzie ten skunk ak
pozdrawiam

ps. nie rozumiem czemu niektore fotorelacje lądują w smietniku
jak twoja glock?:pl:

---------- Aktualizacja posta 21:56 ---------- Czas poprzedniego posta 21:55 ----------

jak twoja glock?:pl:[/QUOTE]

---------- Aktualizacja posta 21:58 ---------- Czas poprzedniego posta 21:56 ----------

niewiem czemu takie spamy mi wychochą czasem??:zombi:
aż taki pijany nie jestem.
przepraszam:pl:

glock

Well-known member
Buchów
0
elo fotki wkleję jutro !
pozdrawiam

---------- Aktualizacja posta 21:55 ---------- Czas poprzedniego posta 21:49 ----------

---------- Aktualizacja posta 21:56 ---------- Czas poprzedniego posta 21:55 ----------

---------- Aktualizacja posta 21:58 ---------- Czas poprzedniego posta 21:56 ----------

niewiem czemu takie spamy mi wychochą czasem??:zombi:
aż taki pijany nie jestem.
przepraszam:pl:[/QUOTE]

sam je tam umiescilem

---------- Aktualizacja posta 29-07-2012 19:26 ---------- Czas poprzedniego posta 28-07-2012 22:03 ----------

foty ? :zjarany:
</P>

vietorius

Well-known member
Buchów
0
super poszło te lst i fim

miałem pokazać zdjęcia wiec daje:
to jest Skunk Ak (lst,fim)

tak teraz po kilku dniach lst zadziałało
:yeahh:

---------- Aktualizacja posta 23:19 ---------- Czas poprzedniego posta 23:09 ----------

maja 3 dni

obydwa wyglądają tak samo ...

a tu : porownanie : " wczesniej 3 dni

to dzisiaj:
https://www.f[url=https:
//www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-310356][img]https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/63556/normal_DSC00228%7E0.JPG
orum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/63556/normal_DSC00225.JPG[/img][/url]

ładne co? powoli do przodu

pozdrawiam i proszę o pomoc w każdej postaci !!!
pozdrawiam! i z fartem do :harvest::harvest::harvest:

---------- Aktualizacja posta 23:25 ---------- Czas poprzedniego posta 23:19 ----------

niewiem ale wydaje sie ze to facet:

może uda mi sie zrobic ziarenka? jak mozecie to pomozcie jak z tym pyłkiem zapylać?
czytalm troche na ten temat ale chce sam sprobować!
pozrawiam! i z fartem do:harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest:

---------- Aktualizacja posta 23:30 ---------- Czas poprzedniego posta 23:25 ----------

Po tym lst i fim bede miał jakies 11 naliczylem szczytów będzie "to juz niedlugo"
ale jak widzicie na dole pierwszy lisc ma plamki brazowe a leje bio floris firmy tropical
i chyba dobrze nie działa .
Proszę o sugestie ,z***ki ,pytania itd
.

Beer

New member
Buchów
0
Po czym wywnioskowałeś że to męska roślinka ??

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

a ja powiem tak poraw teraz lst zadnym znawca nie jestem ale wydaje mi sie zeby ja bardziej nagiac i po odslaniac:spalony:
aha druciki

unnamed

Well-known member
Buchów
0
jak masz mozliwośc na bierząco odginaj odrosty - trenuj kazdy od małego, później bedzie ci łatwiej . Jak Ci się wyciągną te maleństwa od razu dosyp ziemii ( nie wiem w sumie czemu od razu nie dałeś pełnych kubeczków ). powodzenia.I daj druciki z izolacją !!!!

vietorius

Well-known member
Buchów
0
jak masz mozliwośc na bierząco odginaj odrosty - trenuj kazdy od małego, później bedzie ci łatwiej . Jak Ci się wyciągną te maleństwa od razu dosyp ziemii ( nie wiem w sumie czemu od razu nie dałeś pełnych kubeczków ). powodzenia.I daj druciki z izolacją !!!!
Tak masz racje ale tyle jest lisi ze nieogarniam :pl:

---------- Aktualizacja posta 15:32 ---------- Czas poprzedniego posta 15:31 ----------

Dopiero dzis te automaty wsadzilem do doniczek :pl:
troche popilem i dlatego tak wyszlo:pl:
pozdrawiam
prosze o pomoc co mam dalej robić

---------- Aktualizacja posta 15:34 ---------- Czas poprzedniego posta 15:32 ----------

Po czym wywnioskowałeś że to męska roślinka ??
mowie o tej bez zadnego treningu
bo jest wysoka i ma malo lisci

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół