akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Skunk ak reg. 2x Withe Widow af. fem. vietorius

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy dojdą do konca te dwa Automaty ?i ile będzie gram?

• Łącznie głosujących
    22

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

owin druciki izolacja lub zamien na kabelki izolowane bo korozja moze ci sie wpie****ic

ja mam amnezie jest wysoka i ma malo lisci ale za to duzo topow:spalony:

wiec nie masz pewnosc ze to facet:zjarany:

vietorius

Well-known member
Buchów
0
Pyłek

Muszę ogarnąć troche pyłku zeby zapylić skunka ak lub ww automata i czy da sie przeniesc pylek w pudełku jakimś?

---------- Aktualizacja posta 02-08-2012 15:15 ---------- Czas poprzedniego posta 01-08-2012 13:29 ----------

Ta roslinka co jest bez zadnego treningu to jakieś gówno co dostalem od kolegi
oby to był meski kwiat! bo chce pylek przeniesc i porobic kilka ziaren

a jak wygląda to z automatami ?

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Muszę ogarnąć troche pyłku zeby zapylić skunka ak lub ww automata i czy da sie przeniesc pylek w pudełku jakimś?

---------- Aktualizacja posta 02-08-2012 15:15 ---------- Czas poprzedniego posta 01-08-2012 13:29 ----------

Ta roslinka co jest bez zadnego treningu to jakieś gówno co dostalem od kolegi
oby to był meski kwiat! bo chce pylek przeniesc i porobic kilka ziaren

a jak wygląda to z automatami ?
jako dawcę pyłku powinienes wziąść jakiegoś pożądnego meżczaka o określonych genach ... ejjj oddał byś siostrę pierwszemu lepszemu z jajami ?? chciał byś siostrzeńca czarnego bez rączek a szwagra gołodupca i bez powera ... część genów z męskiej rośliny przejdzie na pestki a później na nowe maryśki

vietorius

Well-known member
Buchów
0
mam meskacza

jako dawcę pyłku powinienes wziąść jakiegoś pożądnego meżczaka o określonych genach ... ejjj oddał byś siostrę pierwszemu lepszemu z jajami ?? chciał byś siostrzeńca czarnego bez rączek a szwagra gołodupca i bez powera ... część genów z męskiej rośliny przejdzie na pestki a później na nowe maryśki

mam meskiego tego co mowilem ze tak mi sie wydaje ze to meski ten bez treningow zadnych !
Mama powiedziała ze ma jajca i co teraz mam zrobic?
bo chce nasionka mieć
ps. ten skunk ak pieknie rosnie!!!

---------- Aktualizacja posta 14:02 ---------- Czas poprzedniego posta 13:30 ----------

mam meskiego tego co mowilem ze tak mi sie wydaje ze to meski ten bez treningow zadnych !
wiem powiedział koleszka ze ma jajca i co teraz mam zrobic?
bo chce nasionka mieć
ps. ten skunk ak pieknie rosnie!!!

a skunk ak pieknie rosnie wkleje fotki za kilka dni

G

Gość

Guest
mam nadzieję ze wyjdzie wszystko po twojej mysli !
masz bucha na zachete:yeahh:

glock

Well-known member
Buchów
0

hehe no to lap bucha za ta wypowiedz:spalony:

vietorius

Well-known member
Buchów
0
No idealnie odpowiedział

apropo mojego skunka ak to pieknie sie rozrasta jest niska ale bedzie miała chyba ok 15 kwiatow! jest piękna
a withe widow jest male za dlugo były w kubkach jednorazowych
ps. potrzebuje troche pyłku !

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

co do skunk ak to jak narazie jest moim faworytem lolek na 2 i kolo zielony hehe i zyganie pozdro

a co do pylku to ja ci nie pomoge

vietorius

Well-known member
Buchów
0

unnamed

Well-known member
Buchów
0
oj tam nie są chętni za bardzohetnic , wiec napisałem ze za dobry pyłek dam nasionko jakiegos automata ale to chyba bez sensu? ,, bo wcisną mi jakieś gowno
niewazne..
teraz byłem na poczcie i odebralem troche nasionek automatow "ak47 auto i blueberry auto" czy jest jeszcze sens z sadzeniem automatow??
pozniej wkleje zdjecia tych auto WW
stary ... spokojnie ... nie napalaj się. ten sezon traktuj jako studia - do "pracy " weźmiesz się w przyszłym roku :) . kupisz pakę regów i bedziesz leciał z koksem na sprawdzonych roślinach. po co ci mix nieznanych genów ? po to żeby później sobie i innym zapychać miejsce roślinami niewiadomego pochodzenia ?. Pomyśl : dostaniesz "jakiś pyłek" - zapylisz nim swoje panie - zamiast produkować topy będą produkować ziarna ( tzn. MNIEJ PALENIA ) - mix będzie ch***wy ................................ile straciłeś kasy - możliwości - plonów -ile przekleństw padło pod Twoim adresem??? ...spokojnie ....

vietorius

Well-known member
Buchów
0
wiesz ... wydaje mi sie jakbysmy sieznali w realu!! :p powaga i buch ci za to ze jesteś!

Siema !!!
No pora na mały up!

to jest moja piękna dama i mam nadzieje ze dojdzie! skunk ak :

z innej mańki.

..

a to juz Automaty Withe Widow
pierwszy..

drugi..

---------- Aktualizacja posta 19:40 ---------- Czas poprzedniego posta 19:37 ----------

to drugi

ps.
strasznie ten skunk obrusł ale jest niski
myslicie ze dojdzie???

---------- Aktualizacja posta 19:45 ---------- Czas poprzedniego posta 19:40 ----------

pozniej...

glock

Well-known member
Buchów
0
Troche mało zkumałem .Wyczytałem ze wyjdzie 65 g tak? ale o.c.b z tym swiatłem hm?:p

65 dni pozdro aaa z tym swiatlem to szybciej sie robi ciemno a roslinka jest mala wyciagnij wnoisek hehe

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół