jako dawcę pyłku powinienes wziąść jakiegoś pożądnego meżczaka o określonych genach ... ejjj oddał byś siostrę pierwszemu lepszemu z jajami ?? chciał byś siostrzeńca czarnego bez rączek a szwagra gołodupca i bez powera ... część genów z męskiej rośliny przejdzie na pestki a później na nowe maryśkiMuszę ogarnąć troche pyłku zeby zapylić skunka ak lub ww automata i czy da sie przeniesc pylek w pudełku jakimś?
---------- Aktualizacja posta 02-08-2012 15:15 ---------- Czas poprzedniego posta 01-08-2012 13:29 ----------
Ta roslinka co jest bez zadnego treningu to jakieś gówno co dostalem od kolegi
oby to był meski kwiat! bo chce pylek przeniesc i porobic kilka ziaren
a jak wygląda to z automatami ?
jako dawcę pyłku powinienes wziąść jakiegoś pożądnego meżczaka o określonych genach ... ejjj oddał byś siostrę pierwszemu lepszemu z jajami ?? chciał byś siostrzeńca czarnego bez rączek a szwagra gołodupca i bez powera ... część genów z męskiej rośliny przejdzie na pestki a później na nowe maryśki
mam meskiego tego co mowilem ze tak mi sie wydaje ze to meski ten bez treningow zadnych !
wiem powiedział koleszka ze ma jajca i co teraz mam zrobic?
bo chce nasionka mieć
ps. ten skunk ak pieknie rosnie!!!

jako dawcę pyłku powinienes wziąść jakiegoś pożądnego meżczaka o określonych genach ... ejjj oddał byś siostrę pierwszemu lepszemu z jajami ?? chciał byś siostrzeńca czarnego bez rączek a szwagra gołodupca i bez powera ... część genów z męskiej rośliny przejdzie na pestki a później na nowe maryśki
zapisz się :apropo mojego skunka ak to pieknie sie rozrasta jest niska ale bedzie miała chyba ok 15 kwiatow! jest piękna
a withe widow jest male za dlugo były w kubkach jednorazowych
ps. potrzebuje troche pyłku !
stary ... spokojnie ... nie napalaj się. ten sezon traktuj jako studia - do "pracy " weźmiesz się w przyszłym rokuoj tam nie są chętni za bardzohetnic , wiec napisałem ze za dobry pyłek dam nasionko jakiegos automata ale to chyba bez sensu? ,, bo wcisną mi jakieś gowno
niewazne..
teraz byłem na poczcie i odebralem troche nasionek automatow "ak47 auto i blueberry auto" czy jest jeszcze sens z sadzeniem automatow??
pozniej wkleje zdjecia tych auto WW
hm z 65 bym stawial tylko swiatlo hm
Troche mało zkumałem .Wyczytałem ze wyjdzie 65 g tak? ale o.c.b z tym swiatłem hm?![]()