akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Skunk ak reg. 2x Withe Widow af. fem. vietorius

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy dojdą do konca te dwa Automaty ?i ile będzie gram?

• Łącznie głosujących
    22

s355j2n

Member
Buchów
0
widze ze kolega ma na***ane i to zdrowo co za pajace ja pie***le:lol3::pl:

Czlowiek szuka konkretow na tym jakrze ciekawym forum...ale pez blazenade robi sie bajzel...ktos zaraz napisze sprawdz trichomy itd...po co to ciagle wszystko powtarzac.
Qrwa to wszystko juz bylo wiedz po co powtarzac "szukaj" i nic wiecej....

glock

Well-known member
Buchów
0
Czlowiek szuka konkretow na tym jakrze ciekawym forum...ale pez blazenade robi sie bajzel...ktos zaraz napisze sprawdz trichomy itd...po co to ciagle wszystko powtarzac.
Qrwa to wszystko juz bylo wiedz po co powtarzac "szukaj" i nic wiecej....

z tym sie zgodze polowa ludzi nie czyta forum tylko pisze posty z pytaniami na ktore sa odpowiedzi prawie w kazdym temacie :spalony:

Ps. wez slownik bo w oczy kole:spalony:hehe taka mala uwaga

s355j2n

Member
Buchów
0
Sorki... Wiem wiem... Dyskortografik w polskim prawie wybaczalne...
Ale ku**a ile mozna czlowiek szuka cos na temat a tu tylko ile z tego bedzie jak to wyglada-qrwa do dupy i tyle szlak mnie juz bierze... Ktorego posta sie nie luknie jedno i to samo...ile z tego bedzie...qrwa aaasass...

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to, ze masz dyscokolwiek cie nie usprawiedliwia - odpowiednia wtyczka do przegladarki albo word poprawi ci bledy. nic nie tlumaczy 'jakrze'...

vietorius

Well-known member
Buchów
0
hehe

to, ze masz dyscokolwiek cie nie usprawiedliwia - odpowiednia wtyczka do przegladarki albo word poprawi ci bledy. nic nie tlumaczy 'jakrze'...
smieszni jestescie ! mamy swoje lata i czasem sie nie ogarnia jak cos sie pisze ,wazne zeby zkumac i tyle
ps. ojej nagle ile ludzi tu sie pojawilo..:zombi:
<piwofuck>

glock

Well-known member
Buchów
0
pisze sie samo ale jak ktos pisze ktura itd karzdy no to ku**a wybacz hehe pozdro:spalony: ja akurat nie uzywam polskich znakow bo mam klawiature ***nieta nie polska

konopie

Member
Buchów
0
heh widziałem jeszcze jedną fotorelację i koleś też miał 40g zbioru z tej odmiany. ja zamówiłem tą odmianę, miałem ją 2 tygodnie w domu i przesadziłem na out i przychodzę po trzech dniach na spota i nie mogłem jej odszukać :pl::pl: moja wina może jak bym lepiej zaznaczył teren to nie miałbym takiego problemu, ale pestki już pod wacikiem :-D:-D:-D:-D:-D:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół