Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
skunk automatic, super skunk automatic (White Label) ; Royal AK Automatic (Royal Queen Seeds)
planty tam miał kozackie przypuscmy ze tam jest 20szt. ale jest wiecej bo widac, wiec jakby miał po 40g z kazdego to jest 800g, a jak miał po 50g to akurat równe kilo, ja osobiscie mysle ze spokojnie z automatów sciagnał kilo
Roślin było 25szt, zbiór 2000g z lekkim haczykiem- wychodzi 80g z rośliny.
Z lekkim treningiem myślę, że ponad 100g z krzaka można zebrać ale oczywiście podłoże na które zawsze przeznaczam mnóstwo czasu jest najważniejsze. Rośliny rosły ok 1m od siebie.
Pozdro i do następnego sezonu.
no ku**a pendejo ty to jestes kozak powaznie, sam sie zastanawiam nad takim poletkiem, jednak cos koło 50-afów na poletko i zebrac sowity plon to moje marzenie, chyba bede czynił kroki w tym kierunku.
jeszcze raz wyrazy uznania, bo fotorelacja inna niz wszystkie i jest w niej cos strasznie interesujacego.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.