• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

skunk automatic, super skunk automatic (White Label) ; Royal AK Automatic (Royal Queen Seeds)

Wyszukiwarka Forumowa:

pejdzys111

Well-known member
Buchów
0
:)

aleee poleciales ładnie :) bez dogladania takie wariaty? hehe nasz klimat nie zawodzi :) pozdro:harvest::harvest::harvest:

Pinkol

Well-known member
Buchów
0
Jeżeli kiedykolwiek jeszcze wrócisz, to mam do ciebie pytanie. W jakich odległościach od siebie sadziłeś automaty?

G

Guest

Guest
300 m jeden od drugiego :lol3:
przeciez widac na zdjeciu ze jakis 1 m, moze mniej :)

NLeuro

Well-known member
Buchów
0
"Pomidory by pendejo out 2012" taki tytuł powinien byc

NLeuro

Well-known member
Buchów
0
planty tam miał kozackie przypuscmy ze tam jest 20szt. ale jest wiecej bo widac, wiec jakby miał po 40g z kazdego to jest 800g, a jak miał po 50g to akurat równe kilo, ja osobiscie mysle ze spokojnie z automatów sciagnał kilo

pendejo

Well-known member
Buchów
0
Roślin było 25szt, zbiór 2000g z lekkim haczykiem- wychodzi 80g z rośliny.
Z lekkim treningiem myślę, że ponad 100g z krzaka można zebrać ale oczywiście podłoże na które zawsze przeznaczam mnóstwo czasu jest najważniejsze. Rośliny rosły ok 1m od siebie.
Pozdro i do następnego sezonu.

Walther White

Well-known member
Buchów
0
ku**a to ładnie poleciales:) a ja kminiłem czy ze 100x Northern Light od RQS bede miał 3 kg :) a to raczej na miekko da sie osiagnac:)

Walther White

Well-known member
Buchów
0
Napisał przeciez jaki mix stosuje :) Napewno sproboje tak jak on zrobic i nie chodzic wogole na spota:) DObra gleba i pechy i moze sie udac:)

NLeuro

Well-known member
Buchów
0
no ku**a pendejo ty to jestes kozak powaznie, sam sie zastanawiam nad takim poletkiem, jednak cos koło 50-afów na poletko i zebrac sowity plon to moje marzenie, chyba bede czynił kroki w tym kierunku.
jeszcze raz wyrazy uznania, bo fotorelacja inna niz wszystkie i jest w niej cos strasznie interesujacego.

medyczny

Well-known member
Buchów
1
tylko ze te pestki z RQS sa za***iscie drogie, ale pewnie geny tez maja dobre

Walther White

Well-known member
Buchów
0
na cannabis.fr.pl chyba najtaniej mozne je dostac.. za 100x Royal Dwarf bodajze 1400zł

D

delete

Guest
te super skuny takie duze sa bo dopiero zaczynaja kwitnac gdy skoncza swoj weg na 6 pietrze i momentalnei przeskakuja nakwitnienie 60 dni -70

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół