• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

skunk,hps,haszysz,oswietlenie,scinka

Wyszukiwarka Forumowa:

glock

Well-known member
Buchów
0
witam nie bede sie rozpisywal
odmiana skunk ak od 19 maja na flo
i pytanie ile jej jeszcze dac czy moze juz kosa ? topy sa grube i zbite lecz malo wlosow brazowych i cala jest oszroniona na bialo az sie swieci
ponizej fotki

pani cala

i topek z samego dolu

z gory dzieki za odp pozdro

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
^

Mysle że do puki mało brazowych nitek to jeszcze jest czas ale nie wszystkie muszą być brązowe jeśli 70 % bedzie brązowych ścinaj dla pewności spróbuj obserwować trichomy przez lupe czy cuś powinno pomóc w identyfikacji bo jak widze są Mleczne !

glock

Well-known member
Buchów
0
a czy nie powinny byc mleczne ?:spalony:

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

ok dzieki to trzymam ja jeszcze a jak myslicie ile jeszcze ?jestem niecierpliwy bo ladnie pachnie

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
^

a jaki masz fotoperoid ? myśle że maksymalnie 10-15 dni ale może być inaczej i wczesniej bedzie gotowa

M

Mad Kulfon

Guest
chłopie jeszcze wszystko przed tobą dopiero zacznie puchnąć musisz jej dać ok 4-5 tygodni :)

Torio clan

New member
Buchów
0
chłopie jeszcze wszystko przed tobą dopiero zacznie puchnąć musisz jej dać ok 4-5 tygodni :)
Yhy tylko ona już powoli dochodzi wiec nie 4-5 tygodni nie bedzie puchnać tak strasznie ponieważ pewna cześć już jest prawie dojrzała gdyby nitki były mleczne to mogło by to troszke dłużej potrwać :salut:
ale mógł byś zrobić fotki w lepszym świetle bez lampy najlepiej dziennym w makro ?

glock

Well-known member
Buchów
0

o kolo 20h wrzuce fotki pozdro heh a co do pejcz to daj spokoj jakie 4-5 tygodni topy sa twarde i zbite wiec watpie zeby cos jeszcze popuchlo oki pozniej up

---------- Aktualizacja posta 19:58 ---------- Czas poprzedniego posta 17:18 ----------

no to daje maly up

glowny top

dolne topy

pani cala

dzieki za zainteresowanie:spalony: lepszysz zdjec nie dam rady zrobic:zjarany:

1.ile ja trzymac ?

2. lac juz sama wode ?

---------- Aktualizacja posta 18-07-2012 17:35 ---------- Czas poprzedniego posta 17-07-2012 19:58 ----------

dowiedzialem sie jak h*j pff:zjarany:

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
dałbym jej jeszcze pożywki dobrej i zostawił jeszcze z 2tyg, dużo osób zaczyna pytać o ścinkę jak włoski zaczynają robić się brązowe, a u ciebie te topy wyglądają magicznie, błyszcza się jak perełki ;D mniam <joint> kup kieszonkowy mikroskop sprawdź jak wygladają trichomy :D będzię przewaga 60/40 70/30 bursztynowych do mlecznych i możesz ciąć, a u ciebie są tak oszronione że myślę że były by normalnie niemal brązowe te topy od takiej ilości trichomów :D

M

Mr. Edek

Guest
Bez kitu, piękne masz te szczyty :D, ja bym dał jeszcze jedną dawkę na flo, popatrzył co się dzieje i ewentualnie zaczął flusha.:zjarany:

glock

Well-known member
Buchów
0

no to dzieki panowie za dobre slowo i podpowiedz buch w wasza strone oki czekam jeszcze 2 tygodnie jeszce raz dzieki pozdro:spalony: mam jeszcze 3 takie planciki tez oszronione ladnie ale nie az tak jak te dwa

Ostatnia edycja:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
ejjjj wyglądają magicznie :) wrzuć fotę z czymś do porównania (zapalniczką, monetą ,... )

glock

Well-known member
Buchów
0
oki jutro wrzuce fotke ale z butelka hehe:spalony: a co do tych pan to chyba trafilem na dobre geny

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół