nasiona marihuany

smell

Wyszukiwarka Forumowa:
1

1oolec

Guest
Witam.

Mam problem z zapachem, niejeden mieszkajacy w bloku pewnie by sie ucieszyl lecz mnie to nie cieszy wogole :( roslina jest jakies 3 tygodnie na flo. ma sobie juz paki ktore w sumie tez mnie troche martwia bo male jakies takie :/ w kazdym razie o zapach sie rozchodzi...no wlasnie, on sie nie rozchodzi! jego poprostu nie ma! jak roslina byla na wegu pod swietlowkami wydawala piekny i intensywny zapach, teraz jest pod hps 400w i tego zapachu nie ma wogole :( czy jej cos jest czy to raczej normalne i dac jej spokojnie rosnac ?

paki wygladaja o tak:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
U mnie easy sativa na flow zupełnie przestała pachnieć, wielu moich znajonych to zauważyło.

1

1oolec

Guest
ja mam skunk red hair i widzisz to samo :( moze czegos jej brak? moze za goraco nie wiem, mam wiatrak taki biurowy moze to on :p chociaz w nocy jak nie chodzi zapachu tez nie czuc.

obok pod switlowka miesieczny klon i pachnie skubany... a wydawalo mi sie ze z kwiatami zapach bedzie coraz intensywniejszy :/

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
blancik napisał:
ale rada na twój zapach jest tylko jedna-musisz zrobić filtr z węglem aktywnym to ci troche pomoże.

troche cie nie rozumiem, on chce zeby mu pachniala mocniej a jak zainstaluje filtr weglowy tak jak napisales to calkiem nic nie poczuje

B

blancik

Guest
VERSACZ masz racje, sory ale się zakręcilem z tym :flower:
jak sciągne lufkę to już nie będę pisal.
Pozdro

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
:flower:
ja podobnie najarany ostatnio za mocno tlumaczylem :D pewna rzecz na typa to mi wje... warna :D

1

1oolec

Guest
dokladnie chce to poczuc ! :) chce aby mi ***alo w calym pokoju :p mieszkam z dala od ludzi w pewnej Irlandzkiej wsi wiec tutaj nikt tego nie wyczuje.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
blancik napisał:
jak sciągne lufkę to już nie będę pisal.

i jak zwykle zwalanie wszystkiego na spalenie ;)

B

blancik

Guest
lubo a co??? może tak nie jest???? jak tak jest to znaczy że jest :joker: :thumleft: i ty dobrze o tym wiesz :geek:
i to jest oczywiście POZYTYWNIE, lepsze zwaly wtedy są :queen: :flower:

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Moje doświadczenie wskazuje na to, iż konkretne zapaszki u roślin występują w fazie wegetatywnej. Po przełączeniu na flo nagle roślina traci zapach. Topy oblane żywicą prawie w pokoju nie walą, a 2 15cm rośliny potrafiły zrobić za***istą aure. Doświadczenia potwierdzone podczas prac z odmianami: White Widow oraz K2

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Nom skunkiem wala rosliny na vegu glownie, chyba ze na flov rosliny ktore maja cos z skunka w sobie...na flov zapach zywicy sie unosi a ten juz jest mniej przypalowy bo nikomu ziela kto sie nei zna, nie przypomina...ostatnio mialem LR w indorze to zywice bylo czuc na calym pietrze. w sumie pachnialo jakbym uzywal jakiegos ziolow-lesnego odswiezacza powietrza

a co do grubosci topkow to przyrost najwiekszy masy jest w ostatnich 2-3 tyg flov wiec chillout

hlor

Well-known member
Buchów
2
A to ciekawe :scratch: bo niektorzy pisali ze im ***alo wlasnie na flo, a jak myslicie czy NLxICE mocno bedzie walilo?? Bo moje planty sa jeszcze naprawde male i nic wyczuc niemozna. :geek:

1

1oolec

Guest
No wlasnie dziwna sprawa, mam tez kilka pieknosci na out i sa mniej wiecej tego samego wieku troche inne paki puszczaja ale to normalne raczej z tym ze te na out pieknie pachna :scratch:

kilka fotek:

B

blancik

Guest
Z tym zapachem to wszystko zależy od odmiany, jedne pachną mniej a drugie więcej, niestety nic już na to nie poradzimy, ale jest pewne że jak każda roślina dojrzeje to napewno już będzie czuć i to powinno wystarczyć także niema się co przejmować, najważniejsze jest zeby dotrwać z uprawą do końca. :silent:

[ Dodano: 2006-07-21, 20:52 ]
1oolec ladne roślinki masz :thumright:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół