nasiona marihuany

Snow White

Wyszukiwarka Forumowa:

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich co wiecie o tej odmianie czyli Snow White :) bodobno swoje kąsa. Ale szczególnie chciałbym sie dowiedzieć czy doszła by na outdoorze w naszym klimacie jak bym ją teraz wysadził. Pozdro

B

Bless Herbalist

Guest
Ja również chciałbym wiedzieć czy dochodzi czy nie.
(prosimy o odp)

Grower

Banned
Buchów
4
Plant height: Medium Plant
Stoned or high?: Stoned INDICA
THC level: Medium THC
Flowering Weeks: 8
Yield : 450/500
Harvest Month: 9/1
snowwhite.jpg

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Luz te dane to i ja wiem :) ale czy dojdzie w naszym klimacie :) :) czy też nie bo tutaj masz napisane że wkitnie 8 tyg a miesiąc zbioru 9/10 ale nie jest napisane czy w naszym klimacie wogóle można to zasadzić na out :) Pozdro

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Wg mnie gdyby nie dochodziła w naszym klimacie koleżanka z seed.pl nie zamawiałaby tej odmiany;]

R

Rider

Guest
Byczek napisał:
Wg mnie gdyby nie dochodziła w naszym klimacie koleżanka z seed.pl nie zamawiałaby tej odmiany;]
LOL ,a słyszałes o uprawie indoor?

Byczek

Well-known member
Buchów
0
urban napisał:
Byczek napisał:
LOL ,a słyszałes o uprawie indoor?
Ja ją widze tylko w dziale outdoor...

Matrio

Well-known member
Buchów
0
Mial ktos moze Snow White? Bo zastanawiam sie nad zamowieniem jej, choc niewiem jak z nia jest na out/in. Duza rosnie?

franzPL

Well-known member
Buchów
1
Ja ja miałem ale w boxie wiec nie wiem jaka duza rosnie na maxa bo przycinalem

kurak

Well-known member
Buchów
0
Dostałem w tym roku snow white jako bonus z f2sedds. wysadzona na początku czerwca. Rosła całkiem ładnie, sporo liści i ładnie się oszroniła , niestety nie doszła :/ Musiałem ją ściąć w połowie października, ponieważ strasznie ją pleśń atakowała. Brakowało jej na moje oko jakieś 2 tygodnie. Tak więc nie polecam na nasz klimat. Zapyliłem jednego topa pyłkiem z early special, zobaczymy co z tego wyjdzie w następnym oucie.

K

khaaaaaaaa

Guest
na in znowu dobra dla tych co lubia typowe ziolko tzw "holendra" hehe latwa w uprawie.

el_Kapelusznik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja też dostałem white snow AF w bonusie od f2seeds i musze wam powiedzieć że byłem baaardzo zadowolony zarówno zadowalającym plonem jak na moje warunki jak i mocą shitu. Polecam każdemu!! :)))

Gendi

New member
Buchów
0
Mówię Ci lepszej odmiany nie ma według mnie:freak2::freak2: ładna czapa xd:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół