Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Piękne rośliny. Będzie troche smacznego palonka. Liczę na jakiś smoke-raport bo sam jestem ciekaw tej odmiany. W końcu swoje produkcje to zawsze niespodzianka.
Shamany, troche chorowały dolne liscie ale dostały spora ilosc azotu i powoli nabieraja kolorków. W tygodniu dostana donice 40L bo widze ze te doniczki sa juz za małe. Wysokosc roslin jakies 120-130 cm.
No ta z genami Sativa ostro w góre chce iść ;/ Mysle czy ich nie wsadzic nawet do gleby gdzies na spocie, bo nudzi mnie juz przenoszenie ich co 3 godziny na słonce a jak dam donice 40 L to bedzie problem
No fajne te planciki, jak chcesz je na spota dawać to na 100% bezprzypałowego, bo szkoda by ich było jak by ktoś je pod***ał, albo zrób donice na kółkach to ci ułatwi sprawę
Ja bym je walnął na spota (będą większe niż w tych doniczkach) i troszkę nagiął (bez fim), mają dużo rozgałęzień i niezłe kulki by powstały. Ten co twierdzi, że są powyciągane chyba na głowę upadł. Tak trzymać
Ładne masz te plant'y, a temu marocowi zapodaj dolomit i podlej z biohumusem, a na pewno będzie miał się dobrze i wynagrodzi Cię indicowym jaraniem Pozdro!
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.