• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Sonda: Czy czujesz uzależnienie od forum?

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy czujesz chociażby trochę uzależnienia od forum?

• Tak

Głosów: 16 80.0%
  • Nie

Głosów: 4 20.0%

• Łącznie głosujących
    20
  • Poll closed .

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich!
Mam do was takie pytanie - czy jesteście tak trochę uzależnieni/przyzwyczajeni do forum, że po prostu odpalając internet włączacie forum ? :)

G

Gość

Guest
za każdym razem a właściwie co godzine:D
Pozdrówki oby z Fartem!:smokee:

D

delete

Guest
Przy każdej wizycie w sieci zajrzę chćby na chwilkę ;)
Korzystam z kilu for ale to jest mi najbliższe sercu, reszta przechodzi w zapomnienie.
Pozdrawiam założycieli i administrację :pr:

G

Gość

Guest
Hahaha ja od dłuższego czasu studiuje te forum z niego nauczylem sie wszystkiego <shiza> ,a teraz ruszylem z fotorelacja :D Juz sporo wiem a i tak czytam w pracy w domu . Fajnie ze sa tez tematy odrywajace od MJ bo troche rozrywki sie przydaje :D :spalony:

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Stwierdzam iż forum uzależnia mocniej od heroiny :D
Ja jestem początkującym growerem, ruszyłem z pierwszym outem na automatach, nie robię tego tylko dla palenia, ale po prostu spodobały mi się wasze krzaki no i się zaraziłem xd
Co do forum to tylko patrzę jak dodajecie nowe zdjęcia do relacji jak rosną i aż się chce swoje mieć :D

D

delete

Guest
u Mnie to jest tak siadam przed kompa z myślą aby sprawdzić pocztę,poczytać jakieś ciekawostki i w ogóle po śmigać po jakiś stronach ,a finał jest taki,że nawet nie wiem kiedy,a jestem na #.com.
Bardzo lubię to forum,ale raczej nie jestem "uzależniony":freak:

G

Gość

Guest
ja osobiście pie***le telewizje jedno wielkie za***ane kłamstwo...
LUBIE TE STRONE BO JEST ZA***ISTA I pie***le CO KTO O TYM MYSLI
czytam wasze posty przy czym od razu się uczę na waszych powodzeniach i błędach...można powiedzieć ze u mnie to od haszysz.com sie zaczelo i polecialem spota znaleźć :D
za***ista sprawa zjarać swojego krzaka, bez przypału powoli dociagnąć do końca a nie motać, latać z przypałami po mieście za marną sztukę od ch*j wie jakiej lamy...
"Musiał wszystko pociachać, dokładna szala,
Skala w chu*a nie wali, wszystko się zgadza.
Taka jest jego praca to się opłaca..."
bo jak wszyscy wiemy u młodzieży trawa staje się coraz to modniejsza..
:smokee::smokee::smokee::smokee::smokee:

Pozdrawiam palacze:)
ciaooooo! :]
hehe

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół