nasiona marihuany

SONDA!!

Wyszukiwarka Forumowa:
S

sdfsdf

Guest
jestem tu od niedawna ale juz spotkalem sie z roznego rodzaju klutniami i wogle... nawet byla klutnia na temat wieku i z czystej ciekawosci postanowilem sprawdzic ANONIMOWO oczywiscie jaki jest wiek uzytkownikow tego forum ktozy PALĄ! nie palcy prosze nawet nie glosowac bo was nie biore pod uwage :p Mam nadzieje ze beda szczere odpowiedzi bo jestem ciekaw w jakim wieku jest mlodziez ktora teraz pali :p
Pozdro!

http://www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=386980&uid=296363

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
Kobiety nie powinny ujawniać swojego wieku, ale myślę że to wyjątkowy przypadek :bounce: W przyszłum miesiącu skończę 20 latek. :jocolor: :queen:

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
rastaDzasta czy jestes swiadoma tego ze jestesmy tu jedne z najstarszych ;p hehe ja skonczone 21 :salut:

depres15

Well-known member
Buchów
0
a ja mam 15 :D:D:D i jestem małym łoprychem w delikatnym znaczeniu tego slowa...pozzdro :jocolor:

H

haszyszekk

Guest
Ja mam 17... no prawie 18 ;) za niedługo dowodzik... i sądzą jak dorosłego :pl: :neutral: ;) pzdr

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
bogusik2, to ja podobnie, jeszcze z miecha niepelnoletni... ale i tak juz nie raz szkiełownia traktowala mnie jak pelnoletniego, wlaczajac w to mandaty za picie alko itp. ... swoja drogą dziewczęta w okolicach 20 to chyba najlepsze co moze byc... ekhm :)
Pozdro

H

haszyszekk

Guest
Mi nigdy nie wlepili mandatu :cheers: Nawet w tramwaju nigdy mi nie sprawdzają :sunny: omijają mnie nie wiem czemu i tylko sie dziwnie patrzą... jakbym zaraz miał wyjąć bejsbola i ich połamać :pale: śmieszni ci ludzie :rendeer:
Co do lasek to masz racje :salut: nawet te po 20 są lepsze czasem niż panny po 18-19 lat :scratch: może jakies mało udane roczniki po prostu ;) pzdr :bounce:

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Fuksiaz sie trafil... kanary to tam ch** :pP
A co do lasek to świeta prawda... młodsze sa czesto na poziomie "że nie pogodosz" :p tzn jakies niezbyt kumate... chociaz nie powiem różnie to bywa... ale zapewne to samo o kolesiach mogą powiedziec panny :p
Pozdro

S

Scoin

Guest
Ja mam jak bogusik i jendrol, też 17 ale w tym roku skończe 18 :D trzeba bedzie troche bardziej uważać :p

H

haszyszekk

Guest
Może ogólnie zaczniemy tu gadac o pannach :thumright: Niezły pomysł na oddzielny temacik :cheers: A próbowaliście znaleźć kiedyś napaloną 16-17 latke :scratch:
U mnie to niemnożliwe :pale: Albo śpiewaja w chórze kościelnym (dosłownie) albo sie kują, albo są total unkumaten :pl: A starsze winko ma bogatszy bukiet :silent:

sd

Well-known member
Buchów
20
He co do wieku niedługo skoncze 20 :D

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Przepraszam za ten offtop, ale wsumie napalonych jest wuchta... niestety nie gustuje w takich juz od daawna :p wole laski skaplikowane z ktorymi mozna pogadac... gdyby mi zalezalo na samym... ekhm... to znalazl bym jakas tania prostytutke... :p
Panowie, miejscie godnosc i nie szmaćcie sie :p
Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół