nasiona marihuany

South African Durban Poison x Skunk (Outdoor)

Wyszukiwarka Forumowa:
B

blancik

Guest
kupione dokladnie 4 dni temu w tym koffiku. 30e paczka (11 nasionek)
FOTA ZROBIONA Z TELEFONU, WIĘC TROSZKE SLABSZA JAKOŚĆ

200.jpg

a na opakowaniach jest adres tego seedbanku

www.highqualityseeds.nl

i czytalem na holenderskich stronach gdzieś ze ten seedbank jest ok, a nawet lepiej

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Jesli mam byc szczery to fakt faktem www.seedboutique.com daje to jako freebe szczerze mowiac bylem bardzo nie zadowolony z tych nasion ale to wkoncu FREE dostalem 10 szt i wykielkowaly 2 :thumbdown: bardzo slabo rosly powoli i byly bardzo marne wiec nawet nie czekalem na zbiory tylko wywalilem chwasty bo tylko zajmowaly mi miejsce w boxie a mialem o wiele lepsze sionka :scratch: :thumright:

201.jpg

B

blancik

Guest
ale jak już wyzej pisalem to nie są nasionka za free, i nie kupilem ich w tym seedboutique.
kupione byly w coffiku i do tego dokupilem też paczke NOTHER LIGHTE, więc powinny być VERY GOOD.
Mam zamiar je hodować indoor, da rade?- czy nie?

NOTHER LIGHTE mam do środka, więc niema problemu

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
HQS South African Durban Poison X Skunk

Type: F1 hybrid
Composition: 12.5 % indica, 87.5% sativa
Flowering-Time: 8-10 weeks
Environment: Fit for inside, outside, and greenhouse cultivation
Appearance: The plant has long, sticky buds and many branches
Smell/Taste: H

clear.gif

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Da sie Environment: Fit for inside, outside, and greenhouse cultivation :thumright:

B

blancik

Guest
z ciekawości wziolem wczoraj jedno nasionko i wrzucilem je do szklanki z wodą ażeby napęcznialo trochę, niestety na śmierć o nim zapomnialem i z tej wody je dopiero wyciągnolem rano, wrzucilem je w waciki kosmetyczne i zamknolem w pudelku na parapecie. Po jakiś dwuch godzinach zajglądlem do pudelka z ciekawości i zobaczylem piękny bialy kielek. Nasionko już jest w ziemi jak wypuści to wrzuce fote do mojego growa
Pozdrowionka i zaje.............Eloooooooooooooooooo dla Wszystkich z tego zaje.......forum

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół