Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam. Czy to są efekty przenawożenia? Na początku myślałem że to od żarówki bo dotykały roślinki ale od 3 dni są podniesione ok.15 cm ponad i nic się nie poprawiło. Nawóz leję co 3 podlanie.
Witam. Czy to są efekty przenawożenia? Na początku myślałem że to od żarówki bo dotykały roślinki ale od 3 dni są podniesione ok.15 cm ponad i nic się nie poprawiło. Nawóz leję co 3 podlanie.
i nic się z tymi nie poprawi, te są juz martwe, popalone od lampy, utnij te martwe i trzymaj roslinę dalej od światła tzn nie przy samej lampie, nawet gdyby to była cfl
Witam, znów potrzebuję pomocy. Co się dzieje tym razem? Dodam tylko iż jest to roślinka do celów doświadczalnych, pestka z jarania, leje kranówkę plus co 3 podlanie nawóz na kwitnienie z ogrodniczego, nie wiem jaka temperatura w ,,boxie'' a stoi pod 4 żarówkami led.
Z góry dzięki za pomoc.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.