• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Spalony spocik - przeprowadzka ?

Wyszukiwarka Forumowa:

SuchyKaszel

Member
Buchów
0
Siemanko, jestem nowy na forum i mam problem ; |

Mianowicie, w ostatnim tygodniu nie poszedłem na spota ponieważ nie mogłem, pozatym padało więc konwalie i tak miały wystarczajaco wody, dzisiaj poszedłem zobaczyć co tam słychać i zrobić im trening. I zauważyłem schowaną w krzakach wodę mineralną, co odrazu rzucoiło mi sie w oczy bo nie zostawiam, syfu na spocie.

Woda była przykampona w pobliżu grządki, z czego wnioskuje że ktoś znalazł moje kwiaty. Musze je przesadzić i tu zaczyna sie pytania.

Jak bardzo muszę uważać przy wykopywaniu kwiatów - rośliny mają 3 tydzień AF , jak bardzo mogły się rozrosnąc korzenie ?

Przeczytałem sporo tematów jednak w żadnym nie było jakiś konkretnych porad jak dobrze przesadzic kwiaty, jakie sposoby zastosowac aby mi nie umarły ponieważ bardzo się podjarałem bo to bardzo smaczna odmianka (AK47 x DR).

Nie mam pojecia jak sie do tego zabrać,

Licze na pomocną dłoń i z góry dziękuje za wszystkie porady ; )

G

Gość

Guest
Kop wokoło roślinki po 30 cm głębokość tez jakieś 30 cm jak tylko 3 tyg mają to zabardzo się nie rozrosły ale kop szerzej, bo zawsze mniejsza szansa ze uszkodzisz korzenie wez worki po ziemi 50 L i na to wrzucaj potem to zawin i przeneś poprostu...

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
jak przesadzisz to radze Ci spryskać asahi SL , sporo osob korzysta (w tym ja) i polecam

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół