nasiona marihuany

SPIRYTUS

Wyszukiwarka Forumowa:

biohack

Well-known member
Buchów
1
wiele już jest pytań odnosnie spirytusu a ja powiem tak spirytus nazwa prawidłowa spirytus salicylowy 2% kwasu salicylowego, 30% wody, 68% etanolu 760g/ jest dobry na wszelkie małe robaczki jest testowany przeze mnie i stwierdzam ze pryskając roslinke pozbyłem sie ich juz chyba na zawsze a co do muszek hmm tego to niewiem pająka tam zostawcie na roslince i niech zbuduje pajęczyne i bedzie git... innym srodkiem jest denaturat domowy zawierający 92% alkoholu chociaz nigdy go niestosowałem więc sie niewypowiadam...obecnie wyprobywuje wode utlenioną ale w bardzo małych ilosciach w mieszance z wodą w puzniejszym czasi powiem co sie bedzie działo
zanim uzyjesz skonsultuj sie z sprzedawcą lub farmaceutą :queen:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
a skutki uboczne dla plant ? ciężko do mnie ten spirol przemawia.
Raz też miałem w cholere muszek nie szło pizdek wymordować, pajączek zrobił to za mnie kiedy muszki zniknęły zrobiłem exmisje pajęczakowi, nie chciałem żeby się rozmnożył mi gdzieś na plantach :).

1

1tathc

Guest
.::ARKAN::., czytałem że 10-15% alko wpływa dobrze na nasze roślinki,pod warunkiem że niejest to piwo ani wino.

biohack

Well-known member
Buchów
1
wiesz co żadnych skutków ubocznych niestwierdziłem a i jeszcze chciałbym powiedziec roslinka wchłania wszystko więc magazynuje to co jej potrzebne do rozwoju alkohol w jakiś procentach też i jakby jakies gównienko wcinało roslinke to juz sie mu odechce:D :pr:

1

1tathc

Guest
bimber chyba tesh będzie dobry.właśnie ciotka mi przyniosła 2 L bimbru,wezme se odleje z 0,25 L i bende podlewał.biohack, a ty jak często podlewasz rośliny spirytem?

biohack

Well-known member
Buchów
1
co podlewanie:) a własnie kwitnie i niewidze róznicy:) więc tak jak sie mówi to co cie niezniszczy to wzmocni :pr:

1

1tathc

Guest
ja zrobiłem tak:1L wody,1 łyżka florovitu(biohumusa nie mogłem znaleść) i 2 kieliszki bimbru.jakąś 1 min temu podlałem tym roztworem i czekam...

biohack

Well-known member
Buchów
1
niebój sie nic sie niestanie starsze planty są wytrzymałe :pr:

biohack

Well-known member
Buchów
1
hmm to niewiem ale musi byc dobrze:) ja swoje planciki zapylam teraz pełno pyłku teraz lata wszędzie ciekawe czy mi niewyjdzie uczulenie w tamtym roku od pyłku spóchły mi ręce i nogi :cat:

biohack

Well-known member
Buchów
1
no wez co ból w tym roku hmm narazie nic nieczuje:) zapylam całą roslinke az sie kurzy :pr: i juz widze jak sie nasionka powoli kształtują :thumright:

biohack

Well-known member
Buchów
1
ak 47 chociaz moze zbyt wczesnie zapyliłem bedzie troche tego :pr:

1

1tathc

Guest
biohack, weź zapodaj jak możesz jakieś zdjęcia plantów bo jestem ciekaw jak wygląda ta odmiana na żywo.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół