nasiona marihuany

Sporo liści zasłania kwiaty

Wyszukiwarka Forumowa:
D

Diukanan

Guest
witam mam pytanie bo zdania sa podzielone czy nalezy przycinac rosline? u mnie sa bardzo duze liscie i zaslaniaja swiatło kwiatostanom w dolnych czesciech rosliny czy lepiej usunąc te liscie??

drexter

Well-known member
Buchów
0
za duzo lisci nie mozna scinac bo moze to sie zle odbic na MJ :queen:

H

haszyszekk

Guest
Jak coś zasłania światło to to wywal... roślinie to nie zaszkodzi. Jak przesadzisz to trochew spowolni wzrost, ale to też szybko minie :) pzdr

D

Diukanan

Guest
hehe dzieki :D przyciołem wczoraj ale kilka lisci zostawiłem te z parti górnych pzdr :bounce:

D

DJKWAC

Guest
PRZYCINAJ TYLKO NIE POTRZEBNE BO ROŚLINA WCHŁANIA ŚWIATŁO PRZEZ CHLOROFIL ZAWARTY W LIŚCIACH

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
DJKWAC napisał:
PRZYCINAJ TYLKO NIE POTRZEBNE
glupie stwierdzenie.. skoro roslina sama ich nie zrzucila to znaczy ze sa potrzebne. Przycina sie po to by nie zaslanialy swiatla, a nie dlatego ze sa niepotrzebne.

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
lepiej chyba podwiazac jakos niz od razu wywalac. Skoro te liscie rosna i sa zielone to do czegos sa roslinie potrzebne! Obciecie bardzo nie zaszkodzi ale ja bym jakos podwiazal...

H

haszyszekk

Guest
Podwiązać to sobie można nasieniowody :pr: Jak coś zawadza to wywalać!
To tak jakbyś ty sobie podwiązywał włosy i ich nie przycinał... lol tak robili ludzie pierwotni :) Ciąć chwasta! Nic mu to nie zaszkodzi! :) pzdr

D

DJKWAC

Guest
Shadow napisał:
DJKWAC napisał:
PRZYCINAJ TYLKO NIE POTRZEBNE
glupie stwierdzenie.. skoro roslina sama ich nie zrzucila to znaczy ze sa potrzebne. Przycina sie po to by nie zaslanialy swiatla, a nie dlatego ze sa niepotrzebne.

Dokładnie o to mi chodziło!!! Używając określenia nie potrzebne miałem na myśli te ktore zasłaniają światło stożkom wzrostu!!! Źle mnie zrozumiałeś

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
ja biore nozyczki i ciach, nie bawie sie w zadne sterylne skalpele i problemow nigdy nie mialem

eMdeeM

Well-known member
Weteran
Buchów
15
jak chesz zeby bylo sterylnie to bierzesz te nozyczki nad palnik nagrzewasz je przez chwile i odczekujesz zeby ostygly napewno nie bedize na nich juz zarazkow itp.

Yedaj

Well-known member
Buchów
3
Ja nie obcinam lisci tylko je obrywam...
W ktoryms z postow wyczytalem, ze lepiej obrywac niz obcinac.
A jak fima robie to zawsze przycinam zyletka...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół