• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Sposób na dziki

Wyszukiwarka Forumowa:

adymus

Member
Buchów
0
Witam! Przedstawiam niezawodny sposób na dziki, a jest nim pies najlepiej samiec. Wystarczy ze pojdziemy z pieskiem raz w tygodniu na miejscówke zeby sobie polatał i opryskał pobliskie krzaczki i po problemie. Ja tak robie zawsze, to odstrasza dziki, sarny i inne szkodniki które lubią poryć i zjeść nasz dobytek. Pozdro :spalony:

Justi

Well-known member
Buchów
0
hahaha, Ameryki nie odkryłeś, ale odkryłeś "swoją, jakże bogatą inteligencje".

aaa, wtrącę swoje zdanie do owego wątku. Jeśli chodzi o dziki, to jak dzikowi się będzie żyw podobać, to i tak Ci wejdzie na spota i "przerucha" pomidory...
Po prostu masz szczęście i tyle, że Ci nic nie "obiada" (ciesz się no i gratulacje). Ale kolego powiem Ci tak, że taki deszcz przychodzi i gówno, a nie masz mocz już. To działa na dosłownie chwile i trochę.
Dlatego trzeba mieć spoty jak Rusek, czyli, żeby tam się dostać trzeba być przekozakiem, do tego jakieś przęsła, druty, siatki, gałęzie, drzewa itp...

:salut: :lol3::lol3::lol3:

adymus

Member
Buchów
0
i na ch*j mnie obrazasz? Moze i mam szcescie i spota jak rusek. Ale tez pisze co mi pomaga i sie z tym podziele:bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół