Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Z naturalnych metod to wywnioskowalem.
1.krew(ze swini tez podobno daje rade)-bezposrednio na roslinke
2.Włosy łonowe :wink: -okolice roslinki
3.Mocz-okolice
ja bym wolał troche foli przezroczystej z porozrywanych torebek foliowych położyć w dołku z boku kamienaimi ucisnac i am w kilku dołkach dookola planta nalac krwi i troche moczu czy wlosow łonowych ( <lol2> ) hehe
tak bym przykrył piskiem i trawą że wygladalo by jak bagienko tym bardziej ktos nby nie chcial wchodzic na bagno i wlasnie mozna troche porozlewac blota a znac szlak suchy do roslinki niezłe
Nie chciałem zakładać nowego tematu, ale ostatnio coś przyatakowało moje planty :/ jedną roślinkę połamało w dwóch miejscach a drugą rozkopało i chyba zeżarło :/ jak myślicie co to mogło być? Troche wcześniej widziałem kręcące się w pobliżu lisy, myślicie że to ich sprawka?
Uwaga! Uprawa konopi w Polsce i w większości krajów wymaga specjalnych zezwoleń lub jest nielegalna. Przed wykorzystaniem informacji zawartych na tym forum lub w innych naszych serwisach upewnij się jakie przepisy regulują uprawę w Twoim kraju.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.