nasiona marihuany

Sposób palenia a rodzaj fazy

Wyszukiwarka Forumowa:

gomeS

Well-known member
Buchów
0
Witam! Jestem tu nowy

Pale dosyć dużo, choć odkąd rozpoczął sie rok szkolny, rozluźnienia zostawiam raczej na weekend :)

mam pytanko

czy sposób palenia ma wpływ na to jaki rodzaj bani bedziemy miec w głowie?

Słyszałem że po Joykach faza bardziej chiloutowa, bez stresowa, po butlach wieksza hahana :)

nie wiem czy jest to prawda, ciezko mi to okreslic, bo za kazdym razem jak pale, wkręcam sobie zupełnie inną faze i nie myśle nad tym czy ma to związek z tym JAK paliłem materiał :)

Pozdrawiam!

LOWRYDER

Well-known member
Buchów
1
Cześć

Rodzaj bani zależy raczej od rodzaju i mocy materiału jaki palisz, ale paląc z czegoś z czego możesz sciągać większe buhy oczywiście możesz bardziej poczuć "banie".

Pozdro.

gomeS

Well-known member
Buchów
0
nie chodzilo mi o intesywność bani bo to oczywiste ze wiadro jest wiele mocniejsze od Lufki :)

LOWRYDER

Well-known member
Buchów
1
No to napisałem, że faza zależy przede wszystkim od stuffu, nastroju, otoczenia i towarzystwa. Oczywiście mogą też na nią wpłynąć inne czynniki :smurf:

gomeS

Well-known member
Buchów
0
LowRyder napisał:
No to napisałem, że faza zależy przede wszystkim od stuffu, nastroju, otoczenia i towarzystwa. Oczywiście mogą też na nią wpłynąć inne czynniki :smurf:

no to wszystko właściwie wiem :) jestem w miare doświadczonym palaczem :)

geez

Well-known member
Buchów
0
Chcesz zeby Cie ostro potrzaskalo , pal z bongo (wiadro) , chcesz sie po prostu wyluzowac , pal blanty . Poza tym dania z mj tez ostro trzaskaja (makumba , jogurt z haszem itd).Pozdro.

Riddick

Well-known member
Buchów
1
mnie z ICE Bongo klepie lepiej niz wiadro w takim bongu lape 3szkla jednym buchem i po tak spalonej poloweczce "lepiej byc nie moze" ice bongo rulez

MARIHUANUS

Active member
Buchów
0
heheh ja myśle że im większego bucha sie weźmie tym jest dużoo lepiej więc jak jest sprzęt jakiś np. wiadro lub wanna to mozna naprawde dużego bucha zwinąć i sie położyć...

Bogien

Banned
Buchów
0
MARIHUANUS napisał:
heheh ja myśle że im większego bucha sie weźmie tym jest dużoo lepiej więc jak jest sprzęt jakiś np. wiadro lub wanna to mozna naprawde dużego bucha zwinąć i sie położyć...

Z Wanny LoL

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
HEHhe ja paliłem z wiadra w wannie xD nie wiem czy sie liczy xD a z morza jeszcze nie paliłem ale jak bede przechodził obok jakiegoś morza to zapale xD

mooss

Well-known member
Buchów
0
Palilem z jeziora, ale z morza nie probowalem. Wakacje '07 czekaja :p

[ Dodano: 2006-11-07, 19:45 ]
Bogien napisał:
Z Wanny LoL
Nigdy nie brales wiadra do wanny? :scratch:

Bogien

Banned
Buchów
0
Nigdy nie brales wiadra do wanny? :scratch:
Po ch*j mi Wiadro do wanny ja wchodze do wanny po to żeby się kompać
a nie wkładać wiadro ale nie słyszałem o sposobie palenia przez wiado z wanny

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół