akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Sposób palenia a rodzaj fazy

Wyszukiwarka Forumowa:
D

Di-O

Guest
wtedy to juz max pluc wypelniasz :p ale za duzo pie****enia z tym ;p a ja z natury leniwy jestem :D

One Love

Well-known member
Buchów
0
Gdzie sie pchać do wanny ! To trzeba klękać, kucać czy coś... Jeszcze bez fazy to by spróbował, ale po 2 wiadrach to by sie nie chciało już klękać, a równie dobrze można palić z kibla bo taki sam poziom, może za mały dostęp do wody... Ale w ten łłłłłłłiiiiiiikend spróbuje z wanny, może z kibla, jak spróbuje z kibla to opisze to, gwarantuje (kolejna dewiacja? ;] )

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ty nasraj do kibla i wtedy spróbuj xD Moze większa faze będzie hehehheheeheh

Z

zbiku

Guest
bez kitu jarać z kibla....nachlejcie się piwska i naszczajcie do wiadra i palcie..to będzie bania :queen:

y00gass

Well-known member
Buchów
0
geez napisał:
Chcesz zeby Cie ostro potrzaskalo , pal z bongo (wiadro) , chcesz sie po prostu wyluzowac , pal blanty . Poza tym dania z mj tez ostro trzaskaja (makumba , jogurt z haszem itd).Pozdro.

gomeS to jest odpowiedz na Toje pytanie! Gezz nie dodałeś zarówky=]mój ulubiony sposób palenia :pr: :pr: :pr:

Bogien

Banned
Buchów
0
zbiku napisał:
bez kitu jarać z kibla....nachlejcie się piwska i naszczajcie do wiadra i palcie..to będzie bania :queen:

nie dziwie sie czy będze bania będze z***any zapach

A

alexbia

Guest
co jak co, wszyscy mówią że nie ma różnicy, a ja bardzo czuję różnicę
jak palę z lufki to się czuję bardzo ... hmm 'ciężko' przy bacie tego nie odczuwam i mam zupełny chill i to niezależnie od ilości ... także od razu mówię - dla mnie jest różnica :king:

Z

zbiku

Guest
jak palę z lufki to się czuję bardzo ... hmm 'ciężko' przy bacie tego nie odczuwam i mam zupełny chill i to niezależnie od ilości ... także od razu mówię - dla mnie jest różnica

Skąd ja to znam, też bardziej preferuje soczyste batoniki :) :queen: A fifa często mnie "oszałamia" :thumleft:

K

Kura_MKS

Guest
Ja np nie palę papierosów w ogóle(nie paliłem nigdy wczesniej). I gdy przypalam sobie temacik wymieszany z tyxem to na początku mi sie w głowie niezle kręci, i za chwile jakaś faza.A w ogole to z kolegami sami sie nakręcamy. JAK SIE DOBRZE NAKRĘCISZ TO SIE NIEZLE ZAKRĘCISZ Taka myśl przewodnia :jocolor:

kopciuszek

Member
Buchów
0
jak dla mnie to fifa albo wiadro i tylko bez tytexu bo inaczej sie nie porobie :thumbdown: zycie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół