• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Sprawa karna za posiadanie suszu CBD

Wyszukiwarka Forumowa:

michkaz1992

Member
Buchów
0
Witam. Kupiłem susz CBD. Zostałem z nim zatrzymany przez policję. Okazało się że susz posiada większe stężenie THC niż dopuszczalna wartość 0.3% ( moj miał 0,8 % THC). Posiadam dowód zakupu. Pomimo okazania się dowodem zakupu prokuratura postawiła mi zarzut posiadania nielegalnych substancji i skierowała akt oskarżenia do sądu. Jeśli ktoś miał podobna sytuacje proszę o info. Co robić? Mogą mnie za to skazać? Przecież konsument nie jest w stanie zweryfikować jakie stężenie thc ma susz, który kupil

GrowFather

Well-known member
Buchów
1,291
Ale do czego ma się przyznać? Przecież kupił CBD i można by powiedzieć, że został oszukany przez sprzedawcę który wcisnął produkt nie zgodny z opisem. Z logicznego punktu widzenia winę powinien ponieść sprzedawca. Dziwna akcja.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
8,619
Odznaki
5
Nic dziwnego, wręcz norma.

Manso

Hodowanie rąk nie brudzi
Buchów
1,122
Dobra papuga. To ty jesteś poszkodowany bo sprzedano Ci produkt o innym składzie niż gwarantowano. Mógłbyś pozwać sprzedawcę tak naprawdę

U

Usunięty 84316

Guest
Nieźle , moja sprawa za niewielką ilość została z bomby umorzona wiec jest opcja , że i Ciebie to czeka

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
741
Odznaki
1
Proponuję napisać do Prawnika z Wolbych konopii: https://wolnekonopie.org/pomoc-prawna/
Na bank umorzą te sprawę, tam ci wystosują pismo które przed rozprawa wysyłasz do sądu do rozpatrzenia i wersję fizyczną bierzesz ze sobą na rozprawę. (Pisza tam że np prowadzisz nienaganny tryb zycia, itp.). Twoja sprawa to tak naprawdę pikuś ja miałem lata temu troszkę grubszq sprawę i umorzyli warunkowo na 2 lata z ich pomocą także polecam. Pomoc jest darmowa, przynajmniej kiedyś tak było. :)

Pozdro i powodzenia.
je**ć sąd, je**ć psy, prokuraturę i tych gagadkow co nie wiedzą co gadać jak przypał. :jprd::tiphat:

Ostatnia edycja:

michkaz1992

Member
Buchów
0
Mam adwokata do sprawy. Najlepsze jest to, że sprzedawca podczas przesłuchania potwierdził, że sprzedał mi ten susz i okazał się tym samym certyfikatem, który ja od niego otrzymałem i... PROKURATURA NIE POSTAWILA MU ZADNYCH ZARZUTOW, A WNIOSEK DOWODOWY ZLOZONY PRZEZ MOJEGO OBRONCE DOT ZWERYFIKOWANIA CERTYFIKATU CZY NIE ZOSTAL SFALSZOWANY PROKURATURA ODRZUCILA UZASADNIAJAC ZE TEN WNIOSEK MA JEDYNIE NA CELU PRZECIAGNIECIE POSTĘPOWANIA I NIC NIE WNIESIE DO SPRAWY... KU***A AZ MNIE KREW ZALEWA

michkaz1992

Member
Buchów
0
Proponuję napisać do Prawnika z Wolbych konopii: https://wolnekonopie.org/pomoc-prawna/
Na bank umorzą te sprawę, tam ci wystosują pismo które przed rozprawa wysyłasz do sądu do rozpatrzenia i wersję fizyczną bierzesz ze sobą na rozprawę. (Pisza tam że np prowadzisz nienaganny tryb zycia, itp.). Twoja sprawa to tak naprawdę pikuś ja miałem lata temu troszkę grubszq sprawę i umorzyli warunkowo na 2 lata z ich pomocą także polecam. Pomoc jest darmowa, przynajmniej kiedyś tak było. :)

Pozdro i powodzenia.
je**ć sąd, je**ć psy, prokuraturę i tych gagadkow co nie wiedzą co gadać jak przypał. :jprd::tiphat:
(Edycja moderatora:nie wstawiaj mejla na forum wyślij mu prywatną wiadomosc) - mój e mail. Mam pytanie do Ciebie, ale na priv. Napisz do mnie jak możesz. Z góry dziękuję

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Manso

Hodowanie rąk nie brudzi
Buchów
1,122
Jasny ch*j. Chyba nigdzie nie napisałeś, ile tego suszu miałeś? Próbowałeś się kontaktować ze Steliosem?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół