- Buchów
- 763
- Odznaki
- 1
Ubrać sobie bluzę i skarpetki w listki xDI w sumie co trzeba zrobić, żeby chcieli przeszukiwać?
Ubrać sobie bluzę i skarpetki w listki xDI w sumie co trzeba zrobić, żeby chcieli przeszukiwać?
Ja ostatnio jak byłem w polsce szedłem przez centrum miasta w tygodniu o godz 22. Wracałem od ziomka, słuchawki na uszach, widzę, że jedzie za mną milicyjny sprinter. I nagle tylko ktoś mnie łapie i *** do środka ch*j wie po co i ch*j wie dlaczegoNigdy mnie nie przeszukiwali więc się zastanawiam jak trzeba wyglądać albo się zachować żeby wzbudzić podejrzenia.
SmokingMiałeś na sobie dres? XD
Jeansy i bluza bez kaptura to nieodpowiednie ubranie ? Wyglądam jak 90% ludzi ubranych na ulicy. Nie wiem to chyba mam morde jak z kartoteki kryminalnej bo mnie w polsce bez powodu legitymowali setki razy. A za granicą w różnych krajach ani razu.'wracalem od ziomka' potwierdza że byłeś odpowiednio ubrany. Uwierz że policja nie zatrzymuje normalnych ludzi bez powodu.
No tak bo jak komuś coś się nigdy nie przytrafiło, to komuś innemu również nie ma prawa. Takie pie****enie.Jakie pie****enie. Mnie jakos w PL za damski ch*j nigdy nie wylegitymiwali, a ciebie setki razy, cuda i dziwy. Siedz za to granico i nie przyjezdzaj wobec tego.
Też myślę że niema co szukać guza tylko grzecznie i się głęboko zastanowić poco i dlaczego być może istnieje jakiś powód, np widziano cie z osobami które są o coś podejrzane albo coś się stało i pasujesz do opisu różnie to bywa a po nocach to się spi a nie spaceruje po mieście.Kurde, setki spraw bedzie musial wytoczyc, to moze juz lepiej sie wylegitymowac?
Też myślę że niema co szukać guza tylko grzecznie i się głęboko zastanowić poco i dlaczego być może istnieje jakiś powód, np widziano cie z osobami które są o coś podejrzane albo coś się stało i pasujesz do opisu różnie to bywa a po nocach to się spi a nie spaceruje po mieście.![]()