• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Sprawa karna za posiadanie suszu CBD

Wyszukiwarka Forumowa:

BetonowyDaniel

Dolce & Gibony
Buchów
4,533
Odznaki
8
Nigdy mnie nie przeszukiwali więc się zastanawiam jak trzeba wyglądać albo się zachować żeby wzbudzić podejrzenia.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
763
Odznaki
1
No ja też niemam takich problemów, Najlepiej trzymać się z dala od przypalowych ludzi, ćpania, melanżów najwięksi cwaniacy w pierwszej kolejności są łapani a zazwyczaj cierpią na tym później porządnie ludzie.

sı̣dı̣ɥ

Well-known member
Buchów
2,992
Odznaki
2
Nigdy mnie nie przeszukiwali więc się zastanawiam jak trzeba wyglądać albo się zachować żeby wzbudzić podejrzenia.
Ja ostatnio jak byłem w polsce szedłem przez centrum miasta w tygodniu o godz 22. Wracałem od ziomka, słuchawki na uszach, widzę, że jedzie za mną milicyjny sprinter. I nagle tylko ktoś mnie łapie i *** do środka ch*j wie po co i ch*j wie dlaczego :jprd:

sı̣dı̣ɥ

Well-known member
Buchów
2,992
Odznaki
2
'wracalem od ziomka' potwierdza że byłeś odpowiednio ubrany. Uwierz że policja nie zatrzymuje normalnych ludzi bez powodu.
Jeansy i bluza bez kaptura to nieodpowiednie ubranie ? Wyglądam jak 90% ludzi ubranych na ulicy. Nie wiem to chyba mam morde jak z kartoteki kryminalnej bo mnie w polsce bez powodu legitymowali setki razy. A za granicą w różnych krajach ani razu.

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,653
Odznaki
1
Jakie pie****enie. Mnie jakos w PL za damski ch*j nigdy nie wylegitymiwali, a ciebie setki razy, cuda i dziwy. Siedz za to granico i nie przyjezdzaj wobec tego.

sı̣dı̣ɥ

Well-known member
Buchów
2,992
Odznaki
2
Jakie pie****enie. Mnie jakos w PL za damski ch*j nigdy nie wylegitymiwali, a ciebie setki razy, cuda i dziwy. Siedz za to granico i nie przyjezdzaj wobec tego.
No tak bo jak komuś coś się nigdy nie przytrafiło, to komuś innemu również nie ma prawa. Takie pie****enie.

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Weteran
Buchów
4,138
To następnym razem kiedy za damski ch*j ktoś chce Cię legitymować to musi podać podstawę prawną, na pewno pies poda Ci możliwość legitymacji na podstawie art 15 ustawy o policji ale można go tylko zastosować gdy spełnia on wymogi z art 14 uop czyli 9legitymowany możesz być tylko i wyłącznie kiedy popełniasz jakieś przestępstwo lub wykroczenie albo jesteś świadkiem owych, inaczej taki pies łamie Twoje prawa, które zapisane sa w konstytucji, nie pamietam który art. 51 chyba, odmawiasz wylegitymowania się, psy zabierają Cię na komendę a Ty kierujesz sprawę do sądu i masz wygrana w kieszeni

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
763
Odznaki
1
Kurde, setki spraw bedzie musial wytoczyc, to moze juz lepiej sie wylegitymowac?
Też myślę że niema co szukać guza tylko grzecznie i się głęboko zastanowić poco i dlaczego być może istnieje jakiś powód, np widziano cie z osobami które są o coś podejrzane albo coś się stało i pasujesz do opisu różnie to bywa a po nocach to się spi a nie spaceruje po mieście. :D

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Weteran
Buchów
4,138
Chciałem napisać ze lepiej już podać dane ale jak psy rażąco łamią Twoje prawa to mysle ze warto dochodzić sprawiedliwości w sądzie

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Weteran
Buchów
4,138
Też myślę że niema co szukać guza tylko grzecznie i się głęboko zastanowić poco i dlaczego być może istnieje jakiś powód, np widziano cie z osobami które są o coś podejrzane albo coś się stało i pasujesz do opisu różnie to bywa a po nocach to się spi a nie spaceruje po mieście. :D

Najlepiej to zamknac się w domu i nie wychodzić

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół