• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Sprawa karna za posiadanie suszu CBD

Wyszukiwarka Forumowa:

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
763
Odznaki
1
Chciałem napisać ze lepiej już podać dane ale jak psy rażąco łamią Twoje prawa to mysle ze warto dochodzić sprawiedliwości w sądzie
Tak ale z drugiej strony wytoczenie sprawy kosztuje pieniądze i twój czas jak niemasz nic przy sobie to po ch*j się wdawać w dyskusje, uśmiechnąć się machnąć ręką i tyle, to bardziej psa wk***i niż cwaniakowanie, są policjanci i psy *****e a ruszysz gowno to zacznie smierdzieć. A co to znaczy że razaco łamie twoje prawo? On i tak robi za psie pieniądze, jak jest nieuprzejmy to zabić uśmiechem i tyle :)
A i z tego co wiem to teraz psy mają kamerki więc też nie nafikają.

Ostatnia edycja:

michkaz1992

Member
Buchów
0
Dobra papuga. To ty jesteś poszkodowany bo sprzedano Ci produkt o innym składzie niż gwarantowano. Mógłbyś pozwać sprzedawcę tak naprawdę
Potrzebuję sygnaturę jakiejś sprawy podobnej do mojej która została umorzona

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
763
Odznaki
1
330 gram, ale przepisy nie przewidują ograniczeń co do maks dozwolonej ilości CBD
Potrzebuję sygnaturę jakiejś sprawy podobnej do mojej która została umorzona
Na ch*j ci tyle cbd?(chyba tego nie kropisz i nie sprzedajesz?), mówię ci napisz do WK oni mają setki spraw o jaranie... w piśmie też podają np że podobna sprawa w mieście Warszawa była umorzona więc dlaczego ty miałbyś być inaczej traktowany itd. A zwykły papuga może Nie mieć doświadczenia w prowadzeniu spraw z jaraniem w tle i mu braknie języka w gębie. Zresztą rób jak chcesz.

// @# Pisałem szybko i nie dało mi spacji xD

Ostatnia edycja:

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Weteran
Buchów
4,138
Dbanie o swoje prawa to cwaniakowanie? Wiadomo, ze z psami trzeba z wyczuciem a nie się rzucać, a to gadanie, ze lepiej siedzieć w domu i godzić się na wszystko to domena niewolników, dobrze ze nie wszyscy maja takie podejście

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
763
Odznaki
1
Dbanie o swoje prawa to cwaniakowanie? Wiadomo, ze z psami trzeba z wyczuciem a nie się rzucać, a to gadanie, ze lepiej siedzieć w domu i godzić się na wszystko to domena niewolników, dobrze ze nie wszyscy maja takie podejście
Haha.... Sranie nie dbanie, ja wyraziłem swoje zdanie bo się nie zgadzam do końca z tym co piszesz i znam rozne historie i na swojej skorze sie przekonalem ze niewarto wojować z psami tymbardziej jak święty nie jesteś. Oni wiedzą dużo więcej niż się niektórym wydaje. NIewiem czy skumałeś zart z siedzeniem w domu chyba nie. Tyle

Ostatnia edycja:

Major zielarz

( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
Weteran
Buchów
2,180
Odznaki
3
Weź dobrego papugę i pewnie jakoś sobie z tym poradzisz. Te 300+ gieta 😆 jest podejrzane w ch*j i wcale się nie dziwię, że prokuratura będzie cisnąć ile wlezie, mimo, że w teorii prawo jest po twojej stronie.
No ale jak masz papiery, certyfikaty, dowody zakupu (na wszystko, nie na 10g!) itp to nie powinno być najgorzej... Wszystko zależy od sędziego i trochę od papugi.

Edit: a jak kupiłeś ponad 300g cbd, żeby sprzedać jako thc, to wyrok za oszustwo się należy jak ch*j, jakbym był sędzią to bym przy***ał maksymalną karę 😆
No sorry ale kto normalny kupuje takie ilości cbd i po co? Żeś se biznes wymyślił, nie pomyślałeś co będzie jak ktoś się skmini, że to nie klepie? 😆
Lepiej wymyśl w miarę wiarygodną historię dlaczego i po co kupiłeś ponad 300g cbd jak chcesz z tego wyjść bez szwanku. Chociaż szczerze to nie wiem czy powinieneś wyjść z tego bez wyroku skazującego bo śmierdzi wałem na kilometr i w takim przypadku ch*j ci w du*ę...
I myślę, że tak właśnie było, że chciałeś sobie zarobić na frajerach i nagle zonk, coś nie pykło i bardzo ku**a dobrze i ch*j ci w du*ę 😆 Jeżeli mam rację to niech Ci w***ią jak najwięcej, może się czegoś nauczysz...

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół