akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Staż, a ilość potrzebna do uzyskania fazy

Wyszukiwarka Forumowa:

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Witam tak z ciekawości zakładam wątek. Wiem, że takie określanie jest bardzo ciężkie ze względu na ogrom czynników jakie mają wpływ ale napiszcie ile lat palicie, z jaką częstotliwościa i ile uśredniając musicie przyjać by efekty były znacznie wyczówalne.

U mnie wygląda to tak, że do blanta musze dać około 0.5g sortu żeby się porobić konkretnie. Pale 4 lata prawie codziennie.

Deevi

Well-known member
Buchów
2
Odznaki
1
To zależy od palenia...pale od 16 lat z czego od 9 regularnie jak fajki i jak mam dobre palenie to nawet jedna lufa sie za***e ale jak jest chu**we to nawet po 2-3 bongach nic nie czuje...pale tylko czysciochy czyli nie mieszam z tyxem

RedLion49

Well-known member
Buchów
0
Tydzień bez MJ i tolerancja spada praktycznie do zera.

turtlepower

Well-known member
Buchów
3
true true - mialem wczoraj zalozyc wlasnie temat - wprawdzie 4 dni - ale dwie dzidki z tytexem z przerwa miedzy jedna a druga ok 30-40min i piekny byl swiat - ale ja bym sie nie tyle skupil na tym ile trzeba wypalic co na jakosci haju - ten wczoraj byl o niebo lepszy niz codzienne upie****enie sie na cacy - ziolko to samo. Tylko miec ta zelazowa wole i nie palic pn-pt jak w slojach sie przewala

no wlasnie mialem pytac czy ktos wyliczyl kiedys optymalna przerwe - tzn kiedy kolejne dni przerwy niewiele wnosza.

D

DarkMessiah

Guest
wystarczy isc sobie pobiegac 2 razy po 60 min i na 3 dzien zapalic lolka hahaha ja kopce jak smok ktorego mam na plecach i jak jest dobre ziolo zawsze poniewiera :D a gdzies jest juz taki temat juz

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Przy paleniu dzien w dzien zanikaja receptory CB1, po dwoch dniach sie odradzaja ponoc, zeby zbic calkowicie tolerancje potrzeba miesiac detoxu... Byl o tym gdzies art.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,656
Odznaki
5
Mi wystarczyło ograniczyć ilości żeby zbić tolerkę. Jak miałem to paliłem standardowo ze 3g/dzień i lolek czyścioch solo dopiero mnie dobrze robił. Teraz ograniczyłem palenie do 2-3 lolków dziennie( na kilka osób, nie solo) i mnie potrafią upalić 3 buchy.

Stażu mam z 9lat...

dorodnypomidor1234

Well-known member
Buchów
0
Polecam dzień lub przerwy, np zasada ze poniedziałek albo piątek nu nu, tolerancja spada, no i zauważyłem ze jak nic innego nie robię podczas samego palenia to lepiej klepie, tj nie ma takiego wrażenia ze się pali pali i wuj z tego i nic nie klepie

Buchów
2
Ja zauwazylem, ze u mnie najbardziej tolerancja wzrasta jak robie wake n' bake. Nie moge palic od rana bo pozniej caly dzien nie czuje fazy tylko jestem jakbym sie nie wyspal, nawet po mocnej sativce.

hippie

Well-known member
Buchów
1
11 lat z przerwami; 1 sztuka dziennie i świat jest piękny :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół