nasiona marihuany

Stan prawny konopi indyjskich Niemcy

• Autor wątku Usunięty 87341
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
U

Usunięty 87341

Guest
Czołem!
Aktualnie mieszkam w Niemczech od jakiegoś czasu, jak wszyscy wiemy z dniem 1 kwietnia tego roku weszła ustawa, która pozwala ci na posiadanie do 3 krzaków w domu na osobę, do 50 gram suszu w domu na osobę oraz do 25 gram w przysłowiowej „kieszeni” w miejscu publicznym.
Wszystko fajnie, pięknie, sam skorzystałem, natomiast interesuję się również lokalną sceną polityczną, na której dzieje się jakiś cyrk. Aktualny rząd traci poparcie, do władzy powoli dochodzi chadecja, która jasno zadeklarowała, że ustawa zostanie wycofana. Jest ktoś na emigracji i chciałby się podzielić swoim zdaniem?
Pozdrawiam

Koliber

Well-known member
Buchów
149
nie martw się chadecją tylko afd i kształtem swojej czaszki😂

U

Usunięty 87341

Guest
nie martw się chadecją tylko afd i kształtem swojej czaszki😂
Chłopaczku, zanim cokolwiek napiszesz warto byłoby się dowiedzieć pewnych faktów. Pierwsze primo afd jest to partia prawicowa nie przekraczająca 20% poparcia, zaś Chadecja w Niemczech ma poparcie na poziomie powyżej 30 % i to właśnie oni są największym zagrożeniem na dzień dzisiejszy. Oczywiście łatwo domyślić się, że obie grupy polityczne zapewne będą ze sobą wspólpracowac w tej kwestii, natomiast nie zmienia to faktu że afd samo nic nie zdziała wbrew twojemu pie****eniu kocopołów. Fakt, mam blaszkę w strukturze czaszki po wypadku, natomiast u ciebie ewidentny brak mózgu w środku. Informacje czerpiesz skąd? Od bługarów na polu truskawek czy od Araba siedzącego na socjalu? Dawno nikt mnie tak nie rozbawił jak ty 👌🏻 w faktach na tvn wczoraj pokazywali poparcie? Czy przeczytałeś wyborczą michnika z sondażami. Gowno wiesz tyle ci powiem 😉

Skrajnie prawicowa AfD (19 proc.) i BSW (9,5 proc.) zyskały po pół punktu procentowego każda. Partia Lewicy straciła pół punktu i z 2,5 proc. nie weszłaby do Bundestagu.

Chadecka unia CDU/CSU utrzymuje się na poziomie 31,5 procent. Oznacza to, że ma większe poparcie niż wszystkie partie koalicji rządowej razem wzięte (30 procent), zauważył "Bild".

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół