• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Statystyki płci w OP 2012.

Wyszukiwarka Forumowa:

dawix

Well-known member
Buchów
0
Cześć.

Przeglądając forum natrafiłem na wzmianki o tym, że u wielu osób duża część roślin z OP okazała się kobietami. Prosiłbym abyście zamieszczali w tym temacie informację na temat liczby wysadzonych roślin z OP i ilości dam.

Ja mam tylko jednego spota i nie chciałem na nim sadzić dużo, a żadnych innych ciekawych nie znalazłem, więc wysadziłem 5 roślin mając nadzieję na chociaż dwie panny. Wielka była moja radość gdy panienkami okazały się cztery rośliny. :)

(ja wiem, że w regularnych pestkach nigdy nic nie wiadomo, ale nie wykluczone, że rośliny uprawiane na pestki do op są celowo hermione (bez usuwania jednak męskich osobników), co mogłoby się przyczynić do zwiększenia ilości panien.)

So.. 4/5

Ostatnia edycja:

Dzonyautoo

Well-known member
Buchów
0
ja osobiscie wysadzilem jeden pakiecik z ziomeczkiem,35 pestek poszlo,z ziemi wyszlo 34,ale pozniej slimaki,ulewy,grad itd. zostalo 17 z czego 2 okazaly sie facetami a 15 pozostalych juz ladnie kwitna. mysle ze chlopaki z OP nie zrobili lipy w tym roku.

Soo 15/17 :D

:spalony:

Placebo

Well-known member
Buchów
0
moj lewy kompan potracil ponad polowe nasionek i z 35 posadzilismy kolo 15 pestek, chyba 10 wyszło z ziemii i nie zostały zjedzone przez dziki ale ostatecznie zostało 8 krzaczków i jak narazie ujawnił się tylko 1 facet.. i 1 kobita ale reszta wygląda na dziewuchy so.. i dont know ;d
jak narazie stosunek 1/1 jak narazie

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
7
#OpenSeed.pl - zamowione 10 nasionek , z 8 krzkakow na spocie 5 okazaly plec na kobietke, reszta nie pokazala plci, po tygodniu zostaly same lodygi tak wiec zjedzone planty przez zwierzyne ;] , 1 passion na moim spocie tez dzis okazal sie babką, wiec nie jest zle ;] (Kielokowalnosc 100%)

freq_

Well-known member
Buchów
1
z 12 których rosły 9 to kobitki ;) trochę słabo się zbierają do kwitnienia ale porosły duże i geste ;) polecam

Kleszcz

New member
Buchów
0
Wysiałem 20 ale niestety musiałem się 15 pozbyć. Z 5 które mi zostały wszystko kobitki <joint>

KochamDom

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ple ple ple... Skoro nasiona reg tzn że równe 50% będzie męskie, drugie zaś 50% będzie żeńskie. Czysta loteria jakie geny wpadną w dane ręce.
Ja dwa lata temu z 10 nasion miałem 6 damek. 4 męskie.

jeff_lebowski

New member
Buchów
0
16/12 dla kobiet.

Jak wiadomo z regularów szanse na kobiete wynoszą 50%, jest tak napisane w kazdym rzetelnym tekscie.

OP to zwyczajne regulary ale z tego co tu piszecie kazdy miał więcej żeńskich od męskich. Zbieg okolicznosci czy jakas delikatna próba wpływania na płec przyszłych pokoleń przez pracowników szwajcarskiej farmy? Jak sie ma statystyka płci zwyczajnych outdorowych odmian konopi? (jest fifty-fifty?)

abcd

Well-known member
Buchów
0
u mnie 35 nasion po wszystkich zdarzeniach losowych zostało mi 17 panienek.:freak2:

DoktorGreen

Well-known member
Weteran
Buchów
797
Całkiem fajnie i podobno te pakiety są jakoś prawie za free.Ja mimo wszystko wole femki bo spoty mi nie pozwalają na rozmach i czeste zaglądanie<joint>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół