akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

STRZYKAWKI i NASIONA PAPRYCZEK made by LALUŚ

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
2
Aloha. Miło by było, gdybyśmy mogli zrobić jakiś barter. Mam do wymiany, przetwory paprykowe, sosiadła ostre, keczupidła rąk włąsnych ( i ogrodu). Do tego winka swoje, ogóreczki piekielne a i troche rękodzieła. Wkręcam się w mytologię. Interesują mnie różne grzybnie do obserwowania pod mikroskopem. Machniom? ps, czytam forum od 3 lat, ale to mój pierwszy tekścik, więc jeszcze nie wszystko ogarniam)
:) odwdzięczę się :) Miklosz

_LALUŚ_

sst
Weteran
Buchów
4,982
Odznaki
9
Aloha. Miło by było, gdybyśmy mogli zrobić jakiś barter. Mam do wymiany, przetwory paprykowe, sosiadła ostre, keczupidła rąk włąsnych ( i ogrodu). Do tego winka swoje, ogóreczki piekielne a i troche rękodzieła. Wkręcam się w mytologię. Interesują mnie różne grzybnie do obserwowania pod mikroskopem. Machniom? ps, czytam forum od 3 lat, ale to mój pierwszy tekścik, więc jeszcze nie wszystko ogarniam)
:) odwdzięczę się :) Miklosz
Zrób, kod ja wyślę strzykawki. Nie ma problemu, rozmiar paczki m.
Jutro przygotuję ci strzykawki to jedyne co mogę dać.
Trochę suszonych grzybów dorzucę. Pozdro.

Buchów
2
Pozdrawiam, laluś.
Jeżeli zależy ci na pisaniu prywatnych wiadomości, dostęp do nich uzyskują użytkownicy po 7 dniach od rejestracji i napisaniu 10 sensownych postów na forum. chyba jeszcze nie mam 10ciu sensownych... możesz napisać najpierw do mnie? dzięki bardzo

KolorowyJamnik

New member
Buchów
0
Wiecie może skąd/od kogo mogę ściągnąć kultury tych grzybów z których się robi „magiczne trufle”?

_LALUŚ_

sst
Weteran
Buchów
4,982
Odznaki
9
Wiecie może skąd/od kogo mogę ściągnąć kultury tych grzybów z których się robi „magiczne trufle”?
Nie kojaże o jakie ci chodzi tak szczerze, nie jestem w temacie jak chcesz to ja moge ci zrobić kilka pompek 5 odmian jak ci potrzeba, na przysżłośc?

YouLord

Well-known member
Buchów
248
Odznaki
2
Tak dotarło sory nie miałem wcześniej jak dodać, nie odpakowywałem aby nic nie zakazić, czeka wszystko w lodówce, przygotowałem już szalki petriego z agarem i będę pisał co i jak mi idzie, może jakąś fotorelacje zrobie :).

Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki @_LALUŚ_ .
1.jpg

_LALUŚ_

sst
Weteran
Buchów
4,982
Odznaki
9
Elegancko ważne, że wszystko jest całe i dotarło nic nie przepadło.

Danger131

Well-known member
Buchów
609
Odznaki
3
Siemano. Masz jeszcze jakieś zarodniki do rozdania? Chętnie bym coś ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół