Zrób, kod ja wyślę strzykawki. Nie ma problemu, rozmiar paczki m.Aloha. Miło by było, gdybyśmy mogli zrobić jakiś barter. Mam do wymiany, przetwory paprykowe, sosiadła ostre, keczupidła rąk włąsnych ( i ogrodu). Do tego winka swoje, ogóreczki piekielne a i troche rękodzieła. Wkręcam się w mytologię. Interesują mnie różne grzybnie do obserwowania pod mikroskopem. Machniom? ps, czytam forum od 3 lat, ale to mój pierwszy tekścik, więc jeszcze nie wszystko ogarniam)
odwdzięczę się
Miklosz
Pozdrawiam, laluś.Pamiętaj wysłać na pv, nie tutaj.
Jeżeli zależy ci na pisaniu prywatnych wiadomości, dostęp do nich uzyskują użytkownicy po 7 dniach od rejestracji i napisaniu 10 sensownych postów na forum. chyba jeszcze nie mam 10ciu sensownych... możesz napisać najpierw do mnie? dzięki bardzoPozdrawiam, laluś.
Kultury dotarły. Dziękuje bardzo że Och i Ach. Jestem juz w niebo wziętyPozdrawiam, laluś.
Pozdrawiam, laluś.
Nie kojaże o jakie ci chodzi tak szczerze, nie jestem w temacie jak chcesz to ja moge ci zrobić kilka pompek 5 odmian jak ci potrzeba, na przysżłośc?Wiecie może skąd/od kogo mogę ściągnąć kultury tych grzybów z których się robi „magiczne trufle”?