akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

styropianowy box?

Wyszukiwarka Forumowa:

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
siema co myślicie o boxie zbudowanym ze steropianu czy to nie bedzie mialo jakiegos zlego wpływu albo cos??

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Zadnego wplywu nie bedziemialo. Tylko musialbys zrobic rame z listewek najlepiec kontowych zeby to wszystko bylo stabilne. No i uwazac by lampa nie dotykala syropianu.

S

Sed

Guest
Zgadzam się z przedmówcą dobry pomysł i ścianek nie będziesz musiał niczym malować ani wykaładać :wink: bo białe odbija światło najlepiej

M

MILKA

Guest
tylko musisz uważać na lamy bo cały boxs może pujść z dymkiem :!: a tak to dobry pomysł

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Troche niebezpieczne gdyż steropian jest łatwopalny... No ale bez ryzyka nie ma frajdy ;):p

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Dzidek napisał:
steropian jest łatwopalny

Najwyzej sie stopi... ale napisalem przeciez mu... zeby uwazal by lampa nie dotykala seropianu i nic sie nei stanie. Przy wentylacji tym bardziej.

K

KuCzaPakA

Guest
hehe Ja tez mam BoXa zbudowanego ze steropianu :D Tylko mam jeden problem czy wystarczy mi wysokosc 50cm?? 8)

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
50cm przy hps to zdecydowanie za malo...przy swietlowkach na upratego by przeszło przy odpowiedniej doniczce i maxymalnym trenowaniu lst i fim

M

MILKA

Guest
Poprostu nie opłaca się robić takich małych boxsów jest to nieopłacalne :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół