• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Super Cropping czy bedzie ok?

Wyszukiwarka Forumowa:

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
witam zrobiłem Super Cropping na moich 2 roślinkach odmiany passion dodam ze roślinki są po toppingu mam takie pytanie ile regeneruje się taka łodyga po Super Cropping i czy dobrze zrobiłem bo nadłamałem jedna roślinkę 3 razy czyli u samego dołu i na dwóch rozgałęzieniach

pokaze na przykładowej foce powiedzcie mi czy dobrze

normal_ES2.JPG

D

delete

Guest
Nie łamałbym przy samej ziemi, jak coś pójdzie nie halo masz planta w koszu. W Twoim przypadku lepszym rozwiązaniem byłoby lst.
powodzenia

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no cos ty wszystko było robione z wyczuciem tak ze myślę ze będzie ok tylko pytam sie czy dobrze zrobiłem łamiąc jeszcze 2 szczyty po toppingu mam jeszcze szamana reg i tez mu robiłem sc ale to wcześniej i wszyło ok

rujewit

Well-known member
Buchów
0
To na zdjeciu to juz po SC, bo nie widac ,zeby byly polamane.
Ja swoje najpierw miażdżę lodyge palcami - tak jakbys kulal babola z nosa:) - pozniej zginam pod katem wiecej niz 90 stopni, praktycznie doginam lodyge do siebie. Po Sc lodyga jest wiotka, a nie stoi na bacznosc jak twoja :)
Czas regeneracji ciezko okreslic ,bo sa po LST-czyli leza w poziomie i staram sie nie dotykac tego miejsca ,ale wzrokowo to po 2 tygodniach juz jest ladne zgrubienie.
Jak chcesz zobaczyc zdjecia , to bede dzisiaj na spocie i moge pstryknac pare.

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
To na zdjeciu to juz po SC, bo nie widac ,zeby byly polamane.
Ja swoje najpierw miażdżę lodyge palcami - tak jakbys kulal babola z nosa:) - pozniej zginam pod katem wiecej niz 90 stopni, praktycznie doginam lodyge do siebie. Po Sc lodyga jest wiotka, a nie stoi na bacznosc jak twoja :)
Czas regeneracji ciezko okreslic ,bo sa po LST-czyli leza w poziomie i staram sie nie dotykac tego miejsca ,ale wzrokowo to po 2 tygodniach juz jest ladne zgrubienie.
Jak chcesz zobaczyc zdjecia , to bede dzisiaj na spocie i moge pstryknac pare.

to jest tylko zdjecie przykąłdowe nie wziołem ze soba apartu zeby zrobic zdjecia po sc tylko zaznaczyłem gdzie zrobiłem

ok to pokarz te fotki po sc

co myślicie żeby od razu zrobić lst z tym sc

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
bede dzis na spocie to zrobie fotki jak to wyszło :spalony:

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
fotki po sc

8.JPG

7.JPG

6.JPG

5.JPG

4~0.JPG

3.JPG

2~0.JPG

1~0.JPG

i jak myslicie robic odrazu lst?:spalony:

oberdiler

Well-known member
Buchów
1
połowa lipca, a Ty jeszcze stresujesz te biedne karły :/

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No nie chce zbytnio badylaków z nich wolę żeby były mniejsze i miały więcej odrostów ;) późno wysadzone dlatego karły..

D

delete

Guest
To masz nauczkę na przyszły sezon, warto wcześnie zacząć wydłużając znacznie wegetacje. Wstaw aktualne foto i prosze Cię nie katuj już tego planta.
powodzenia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół