• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Super Post

Wyszukiwarka Forumowa:
P

predator

Guest
Po całym męczacym dniu przychodzi czas na sen, ale sam Bóg wie co się dzieje do pÓznej nocy w pokojach.
Każdy z nas ma jakieś zajawki ja najbardziej lubie grać w piłke nożna,trenować kick boxing,skakać po wszystkim (perkur) , palić cannabis i uprawiać cannabis.
[glow=red:9674a79dad]Teraz kolej na ciebie!![/glow:9674a79dad]
Pochwal sie co lubisz robić

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja tam lubię palić ziółko :queen: , grać w gałe, chodzić z ekipą po osiedlu :pr: , pić pifko :flower: i wiele wiele innych rzeczy lubię robić ^^ :rendeer:

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Temat przeniesiony.
To u mnie na poczatek piwko :) typowo, aż za dużo tego... grać w kosza, melanzowac z dobrą ekipą, flirtować z laskami :) kosić hajs ;) pisać programy, a tak to czesto lapie wkrete w cos na krotki czas. Pozdro

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
A ja lubie dobre imprezki za***iste dziewczynki i oczywiscie weed :D :flower:

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Zielsko, grzby, browar,wino, ekimpa;] -to co mnie racuje;D

S

Scoin

Guest
Najlepsze są domowe imprezki, a poza tym to uwielbiam weed ;], wino, wodke, piwo, kręcić z laskami i gdzieś sie szlajać po mieście :cheers:

D

delete

Guest
a ja uwielbiam piwko, cannabis, grac w pilke, siedzec z ekipa pod blokiem, melanzowac na domowkach jak i na dyskach, dziewczyny i oczywiscie muzyke :D(hh, techno)

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Cannabis, kołowanie kasy, słuchać muzy, czytać książki i za***iście lubię spać, tyle

P

pxr

Guest
ooo spać :D ja uwielbiam kimać... aż czasem sie nie idzie przez to do budy ;)
Uczę sie jezdzić na snowboardzie (1 sezon za pasem)
Grrrruuuuuuuube melanże z u boku MJ
Cannabis - grow & smoke ;)
Siedzenie przed kompem i czytanie o uprawie konopii (ogólnie szlifowanie wiedzy)
Od niedawna angażowanie się w Hemp Lobby...

pozdro dla aktywnych :thumright:

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Przede wszystkim jointy, browary i jakiś sport(najczęściej koszykówka). To wszystko czego mi trzeba żeby poczuć, że życie jest piękne.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
predator napisał:
ja najbardziej lubie grać w piłke nożna,trenować kick boxing,skakać po wszystkim (perkur) , palić cannabis i uprawiać cannabis.

... i je**ć ludzi na kasę? :thumleft:

M

Melckor

Guest
Ja kocham palić w klimatowych miejscówkach, podziwiać przyrode, słuchać muzy, chlać i bawić sie z moją ekipą :) , imprezy do 9.00 rano, grać w mmorpg, fps, (wow + cs :)) kocham metal, regge, rocka :), kocham dziewczyny (a właściwie 1), kocham miscytyzm i shamanizm, kocham roślinki, kocham siedziec sam na chacie puscić muze i zapalić moje bongo :) Kocham żyć, bo moge robić tyle fajnych rzeczy :) :flower: :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół