nasiona marihuany

Super skunk g13

Wyszukiwarka Forumowa:

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Witam jak w temacie. U nas nie znalazłem nic na temat tej odmiany pisza że 40-50 dni kwitnie czyli na wegu 30 dni grow zamykamy w 80-90 dni ciekawa opcja geny też zacne czy ktoś coś? szukałem po zagranicznych forach ludzie chwalą.. Jak nikt nic nie jedzie od g13 LABS będzie chyba relacja dla potomnych :)

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
dolicz do tego indukcje i zazwyczaj bardzo optymistyczne przewidywania producenta co do długości flow :)

hehe no tak ale z tego co patrzałem po świecie to własnie chwala i naprawdę jest szybka ;) ale sam przetestuje i będe wiedział, bardziej mi chodzi o pytanie czy z moca i plonem i może byc zblizone do tego super skunka z sensi seeds. Wiem że plon zależy od treningu i innych czynników i jeden zbierze 100 drógi 10.. Zastanawia mnie czy ktos miał do czynienia z Firma lub odmianą jak rozrzut pheno itp. Bo będę leciał 20 dni wega 25 FIM+ LST i dawaj na flo. Ostatni mi małe wyszły teraz chce na maxa wyciągnąc je w boxie ;) a podobno małe rosną tyle pytań i niema odpowiedźi ;)

Łodyga2

stuck on the trip
Buchów
5
zauważyłem ze im dłuższa indukcja i flo tym większy plon, jestem naocznym świadkiem dojrzewania 7 tygodniowej (+ 7-9dni indukcji) odmiany od producenta nasion sweet seeds. polega to na tym ze roślina zawiązuje kwiaty w momencie gdy odmiana dłużej kwitnąca produkuje jeszcze multum warstw samych białych włosów. co za tym idzie, plon z odmiany szybko-kwitnącej jest mniejszy niż z normalnie czy dłużej.

Ostatnia edycja:

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to to napewno ;) bo na ligike dłużej rosnie więc wiecej da. Z tym że jak te niby maja 40-50 dni dajmy 60 nprawdę to weg 25-30 dni i kończysz sezona w 90 dni. Chodzi mi oto że niechce afów, i zobaczymy czy takis szybki sezon coś będzie kopał bardzi i wgl.. Nastepne grow leci g13 od barney farm. Długiee flooo strasznie ale moc ze ja ***ie. Ale z tego co czytałem po zagranicami na ten super skunk od g13 LABS chwalony zobaczymy..

dnx

the jungle is massive
Buchów
5
Odznaki
1
Ja teraz mialem pineapple express #2 od G13 i jestem bardzo zadowolony z jakosci. Po dłuższym curringu jest na prawde dobre.

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
własnie widziałe twoje ananasy i to mnie przekonało ;) A moca jak dnx? rolnikdolpasz temu dalem wykres genów no ale relka poleci zobaczymy pechy się mocza nowy osprzęt instaluje i ruszam!

R

rolnikdolpasz

Guest
Afghani#1 nie mam na fotach, ale na pewno na in wygląda znacznie lepiej niż moje ananasy. Jest niskie i dosyć krępe. Na outa nie za bardzo się na Nasz klimat nadaje, chyba, że pod folią.

dnx

the jungle is massive
Buchów
5
Odznaki
1
Pieknie klepie i moge powiedziec ze jeden z moich ulubiencow :D Mozna palic non stop i nie ma spadku tolerancji organizmu wiec za kazdym razem bomba :D

R

rolnikdolpasz

Guest
Jak chodzi o G13, to najlepszy jest Mr Nice G13 x Hash Plant od Sensi Seeds z regularnych pestek.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół