nasiona marihuany

Supercropping

Wyszukiwarka Forumowa:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Na czym polega ta technika?

Prosze o jakies obszerniejsze wytlumaczenie albo link.

G

greenlife

Guest
to samo co lst tyko nazwa inna, teoretycznie ktos kiedys na innym forum sie spieral na temat lst a supercroping ale wedlug mnie to jedno i to samo bodajze chodzilo oto ze lst to uginanie tylko glownej lodyki a supercroping kazdej nowej wyrastajacej w gruncie rzeczy na jedno wychodzi

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
w sumie to przydaly by sie jakies opisy poszczegolnych metod na forum...moze zrobie fotorerelacje z lst...tylko ciekawe czy mi wyjdzie za pierwszym razem...

...na outdorze wygialem ostatnie galazki i ladnie poszly odgalezienia...miej wiecej wiem jak roslinka sie zachowuje...ale pewnie innaczej jak sie treneuje od malego...

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
A po jakim szasie od wygiecia widac roznice w wzroscie? Znaczy sie po jakim czasie widac odgalezienia idace w inna strone.

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Odgalezienia juz po 24 h ustawia sie pod kontem 90stopni do powierzchni ziemi...tak mi sie przynajmniej wydaje :p

growmen

Well-known member
Buchów
0
Dobry temacik, ja również mam zamiar na outdoorku zastosowac supercropping a dokładnie na purple powe, wydaje mi sie ze to jest bardzo dobra metoda mi chodzi głównie o to aby rosliny nie było za bardzo widac z trawy a jesli bedzie nagieta do ziemi to prawdopodobieństwo ze ja ktos zobaczy jest dużo mniejsze

dodaje tutaj linka z fotorelacją
Kod:
http://hyperreal.info/kanaba/go.to/wiki/Supercropping%20na%20Early%20Girl

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Weed smoken napisał:
http://haszysz.za.pl/index.php?id=supercropping macie link do supercroppingu tzn masz biały miś

Spoko... od czasu mojego pytania o supercroppin wiele sie nauczylem i wiem dokladnie co to jest i jakie skutki :p

growmen

Well-known member
Buchów
0
jak dla mnie super metoda napewno ja wykorzystam, mam super miejscówke ale nie moge sobie pozwolic na giganty :D

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
wlasnie nie rozumiem o czym mowisz :D wedlug mnie jest nie przypalowa, bo nie rosnie ci kolos 3m wysokosci i niewidac go z daleka

M

MILKA

Guest
Moim zdaniem też to jest dobra rzecz ale mogą takie rosnąć w zależności czy jest naprawde dobre miejsce tam gdzie nikt nie chodzi!!! i nie ma pojęcia jak się dostać!!!

growmen

Well-known member
Buchów
0
ja ma zamiar zastosować tą metodę pomiędzy tarninami (takimi krzakami z kolcami:) mysle ze sie sprawdzi

WeedMarlboro

Well-known member
Buchów
3
i wystaw te krzki z kolcami na pole marri nikt niebedzie c hcial przechodzic zeby ją ukrasc tylko ty sie troche pokujesz przy nawozeniu hehe :p pozdro

M

MILKA

Guest
ale leprze takie cos niż po 3 miesiacach chodowli jak masz ją ścinać to patrzysz i jej nie ma!!!! to by była rozpacz a takie karzaki ludzie omijaja z daleka :!:

WeedMarlboro

Well-known member
Buchów
3
No jasne ze tak jak ja wracałem z mojej miejscuwki to cały pokuty od pokrzyw i komaruw ale zadowolny bo wątpie ze znajdzie sie jakis poje.... co bedzie tam właził niemajac pewnosci ze tam cos jest pozdro

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Mozesz sie zdwic... my w te lato zapie****alismy parenascie kilometrow po pustym polu by znalezdz miejsce na ognisko i kime na cala noc.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół