Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
to samo co lst tyko nazwa inna, teoretycznie ktos kiedys na innym forum sie spieral na temat lst a supercroping ale wedlug mnie to jedno i to samo bodajze chodzilo oto ze lst to uginanie tylko glownej lodyki a supercroping kazdej nowej wyrastajacej w gruncie rzeczy na jedno wychodzi
w sumie to przydaly by sie jakies opisy poszczegolnych metod na forum...moze zrobie fotorerelacje z lst...tylko ciekawe czy mi wyjdzie za pierwszym razem...
...na outdorze wygialem ostatnie galazki i ladnie poszly odgalezienia...miej wiecej wiem jak roslinka sie zachowuje...ale pewnie innaczej jak sie treneuje od malego...
Dobry temacik, ja również mam zamiar na outdoorku zastosowac supercropping a dokładnie na purple powe, wydaje mi sie ze to jest bardzo dobra metoda mi chodzi głównie o to aby rosliny nie było za bardzo widac z trawy a jesli bedzie nagieta do ziemi to prawdopodobieństwo ze ja ktos zobaczy jest dużo mniejsze
Moim zdaniem też to jest dobra rzecz ale mogą takie rosnąć w zależności czy jest naprawde dobre miejsce tam gdzie nikt nie chodzi!!! i nie ma pojęcia jak się dostać!!!
ale leprze takie cos niż po 3 miesiacach chodowli jak masz ją ścinać to patrzysz i jej nie ma!!!! to by była rozpacz a takie karzaki ludzie omijaja z daleka :!:
No jasne ze tak jak ja wracałem z mojej miejscuwki to cały pokuty od pokrzyw i komaruw ale zadowolny bo wątpie ze znajdzie sie jakis poje.... co bedzie tam właził niemajac pewnosci ze tam cos jest pozdro
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.