nasiona marihuany

Suszarka terenowa test

Wyszukiwarka Forumowa:

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
co mogę wrzucić do suszarki terenowej, którą wykonałem, aby sprawdzić czy będzie się w niej dobrze suszyć siuwar?

karaska

Well-known member
Buchów
0
śliwki węgierki przekrojone na połówki bez pestek

oleander

Well-known member
Buchów
0
śliwki węgierki przekrojone na połówki bez pestek

Calkiem niezly pomysl napewno lepszy niz dawac jakies chwasty w celu sprawdzenia funkcjonalnosci. Jak dobrze ci sie sliweczki wysusza to bedziesz wiedzial ze suszarka dziala a sliweczki na gastro jak znalazl . Pozdro

P

Phineash

Guest
Serio sliwki? Sam bym sprawdzil pare miejsc , a te twoje sliwki wygladaja mi na,sarkazm :D

oleander

Well-known member
Buchów
0
Moze i karaska powiedzial to z sarkazmem ale i tak pomysl dobry. Sliwki maja sporo wody jesli one sie dobrze wysusza to ziolko tez . No i sliwki na gastro by byly(taka moja uwaga).Pozdro

karaska

Well-known member
Buchów
0
Serio sliwki? Sam bym sprawdzil pare miejsc , a te twoje sliwki wygladaja mi na,sarkazm :D

Nie wiem czemu doszukujesz się sarkazmu.
Śliwki ogólnie jest bardzo trudno wysuszyć dlatego jeżeli ususzą się śliwki to będzie znaczyło że wszystko inne też się pięknie wysuszy.

G

Gość

Guest
co mogę wrzucić do suszarki terenowej, którą wykonałem, aby sprawdzić czy będzie się w niej dobrze suszyć siuwar?

Wyjaśnij mi, jak zrobiłeś tą suszarkę, najlepiej wrzuć foto, ponieważ w tym roku nie mogę suszyć w domu bo będę miał remont i boje się, że robotnicy cosik wyczują. A to by było dobre rozwiązanie.

P

Phineash

Guest
karaska , moze dlatego ze kojarzę Cie z forum , dosc czesto sie udzielasz , ja dosc czesto przegaldam dział OUTDOOR i twoje wypowiedzi czesto bywaja takie , a nie inne. Tylko sie upewniam ;)

Mlody21 , racja , tez jestem cieakw ;p. ale ja juz chyba znalazlem rozwiazanie

G

Gość

Guest
karaska , moze dlatego ze kojarzę Cie z forum , dosc czesto sie udzielasz , ja dosc czesto przegaldam dział OUTDOOR i twoje wypowiedzi czesto bywaja takie , a nie inne. Tylko sie upewniam ;)

Mlody21 , racja , tez jestem cieakw ;p. ale ja juz chyba znalazlem rozwiazanie

No to dawaj to rozwiązanie :D:spalony:

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
MATERIAŁOWA SZAFA NA OBUWIE , albo ciuchy, na to worek foliowy 80 litrów

jestem ciekaw czy zadziała,

foto zrobie jak będe na wsi,

Wyjaśnij mi, jak zrobiłeś tą suszarkę, najlepiej wrzuć foto, ponieważ w tym roku nie mogę suszyć w domu bo będę miał remont i boje się, że robotnicy cosik wyczują. A to by było dobre rozwiązanie.

Strusiu

Well-known member
Buchów
0
wydaje mi sie ze sliwki predzej zgnija niz sie ususza w tej suszarce lub nasra na nie jakas mucha i bedzie kwas a niegastrówa :p ja do suszarki wrzucam lupki pomaranczy cytryny.

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
skórki cytrusów lub ryż wrzucasz, aby lepiej się suszyło, a nie dla testu czy pojawi się pleśń,

nie przemawiają do mnie te śliwki, myśle, że napewno zgniją

wydaje mi sie ze sliwki predzej zgnija niz sie ususza w tej suszarce lub nasra na nie jakas mucha i bedzie kwas a niegastrówa :p ja do suszarki wrzucam lupki pomaranczy cytryny.

oleander

Well-known member
Buchów
0
To wez sobie kup natke pietruszki albo nac selera(ja nie musze kupowac mam na dzialce) i wysusz -dobrze sie wysuszy i bedzie wiadomo ze dziala a zieleninka bedzie do rosolku mniam, Ogolnie to co chcesz wysuszyc powinno miec w miare sporo wody wtedy bedzie wiadomo ze sie nadaje sam pokombinuj. Pozdro

Sativaflavour

Well-known member
Buchów
1
tyle postów o śliwkach, a te gniją już leżąc gdziekolwiek na dworze nawet w czasie najgorętszych dni. W życiu nie widziałem na ulicy ani na ziemi śliwki wysuszonej w słońcu ;P. Nie mogą być miarodajne jeśli nam chodzi o gandę. Kolega wyżej dobrze mówi, pietruszka będzie w porządku. Chociaż to, czy coś się wysuszy w proponowanej przez autora konstrukcji, oraz czas tego suszenia zależne są bardziej od pogody niż budowy tej suszarki. Chyba ,że pokażesz to w paincie i wytłumaczysz zasadę wentylacji w tym majstersztyku<wodna>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół