- Rejestracja
- Cze 19, 2015
- Postów
- 202
- Buchów
- 61
Siemanko . Jak nigdy w tym roku obrodziła mi bardzo mięta. A że mam odmian trzy to trochę tego jest. Próbowałem suszyć w domu w kuchni na przeciągu. Zawsze wychodzi Sianowato miętowe zielsko które w smaku niczym nie przypomina tej kupnej.
No i ulepilem takie coś.
Moje pytanie do was.
1. Czy jeżeli potraktuje to pudło z g/k jako przedłużenie wyciągu z boxa (gdzie obecnie jest nonstop 23stopnie ) czyli odepne wentylator z boxa.
Pudło polacze spiro z boxem i do pudła podłącze ten sam wentylator czy zda to egzamin??
Oczywiście suszarnia będzie ocieplona wełna 20 cm.
No i dla jasności z tą mięta to tak na poważnie ?
No i ulepilem takie coś.
Moje pytanie do was.
1. Czy jeżeli potraktuje to pudło z g/k jako przedłużenie wyciągu z boxa (gdzie obecnie jest nonstop 23stopnie ) czyli odepne wentylator z boxa.
Pudło polacze spiro z boxem i do pudła podłącze ten sam wentylator czy zda to egzamin??
Oczywiście suszarnia będzie ocieplona wełna 20 cm.
No i dla jasności z tą mięta to tak na poważnie ?