G
golota23
Guest
Elo słyszał ktoś o tym żeby liście poać tym płynem ACE (czyt. Acze) i dopiero potem suszyć, niby lepiej kopie wkońcu ace to chemia heh, kolega ma siejke zwykłą to moze ja polac to cos pokopie
Sieja, a przemysłówka to różnica. Pozatym co ty myślisz, że jakimś ACE w topach THC się namnoży? Najlepiej zamiast tej sieji kup sobie worka stuffu. Tylko oszczędzisz swoje płuca.golota23 napisał:to nie biała wdowa ze ja chcem polewac to zwykla sieja
Sieja, a przemysłówka to różnica
to zwykla sieja jakas z pokarmu
golota23 napisał:Dobra to jak ta sieja ma tak 0 THC to dajdzie mi nasiona jakiejs odmiany napewno sie uciesze :]
golota23 napisał:niby ktos za 4 zł sprzedaje nasionka np tez białej wdowy, ale 4 zł za nasionko chyba troche za tanio huk wie a ze sklepow za drogo jest i co tzreba siac co pod reka ehe
VipGrower napisał:A na nasiona za friko nie licz bo faktycznie jak sam stwierdziles tanie nie sa a nikt nie bedzie rozdawal czegos za co sam zaplacil sponsora tu raczej nie znajdziesz no chyba ze ktos bedzie w jakims amoku lub z chwilowym zaciemnieniem umyslu :tongue: