suszenie na dworze

Wyszukiwarka Forumowa:

joozwa

Active member
Buchów
0
Ratunku pomocy.
Zostało mi jeszcze z 2 tygodnie ale absolutnie nie mam pomysłu na miejscówkę do suszenia. Czy suszył ktoś na dworze? W zeszłym roku suszyłem na dworze pod foliowym zadaszeniem ale z lekka popleśniało. Ma ktoś sprawdzony sposób na suszenie na dworze? Sorki, jeśli nie ten dział forum ale nie znalazłem działu o suszeniu

L

Lord of Bhang

Guest
Na dworze to raczej lipa proponował bym jakiś strych czy coś w tym stylu albo jakąś starą szopkę itp
Ważne żeby było tam ciemno i nie za gorąco

michal1337

Well-known member
Buchów
0
zorgaznij sobie jakis duzy karton, zrob dziurki zeby byl przewiew i bedziesz mial suszarke za darmo.

StrachU

Zalegizować Marihunaen !
Weteran
Buchów
4
Jakbym miał suszyć na dworze to rozłożyłbym namiot w krzakach na miejscówie np. i dobrze zakamuflował. Okienko namiotu otwarte, w środku 10 kilo ryżu i 4 znicze 72 h.

michal1337

Well-known member
Buchów
0
znicze? na miejscówce? gorszej głupoty nie czytałem. Równie dobrze możesz w takiej sytuacji zadzwonić na policje, czy nie mają suszarki bo nie masz jak ususzyć.

Śmieszek420

World Wide Weed
Weteran
Buchów
7,517
Odznaki
2
znicze? na miejscówce? gorszej głupoty nie czytałem. Równie dobrze możesz w takiej sytuacji zadzwonić na policje, czy nie mają suszarki bo nie masz jak ususzyć.

Co za głąb z ciebie, przeczytaj jeszcze raz jego post i pomyśl co autor miał na myśli.

kawasaki0

Well-known member
Buchów
34
Nie, karton nic nie izoluje, bo i w jaki sposob skoro jest swobodna wymiana powietrza z zewnatrz. Na dworze mozna suszyc jak jest dobra pogoda wieszajac gdzies w cieniu krzaka do gory nogami. Z tym, ze trzeba sie liczyc, ze to lipny sposob, bo po pierwsze swiatlo zdegraduje troche THC, po drugie nie wiem czy czasem nie spie****i sie zapach na taki lekko stechly przez wilgotne noce. Najlepszy sposob na dwor to zmontowac sobie jakies pudlo, pare wiekszych dziur zeby byll przewiew i do srodka tak jak ktos wspomnial znicze. Rzecz jasna takie cos musi byc w odpowiednim miejscu, zeby w nocy nikt nie zauwazyl swiatla. Ogien zgodnie z prawami fizyki osusza powietrze i podnosi temperature. Tylko wczesniej trzeba przetestowac ile zniczy dac, zeby byla w miare normalna temperatura, bo jak dasz za duzo to sie zdziwisz jak po dwoch dniach bedziesz mial suche wszystko na wior i bedzie chujowizna do palenia.

deer

Well-known member
Buchów
106
kwestia pierwsza i najważniejsza - ile tego materiału masz do wysuszenia?

joozwa

Active member
Buchów
0
kwestia pierwsza i najważniejsza - ile tego materiału masz do wysuszenia?

bedzie z 60-80 g

---------- Post Zaktualizowany 20:37 ---------- Data pierwszego postu 20:32 ----------

Nie, karton nic nie izoluje, bo i w jaki sposob skoro jest swobodna wymiana powietrza z zewnatrz. Na dworze mozna suszyc jak jest dobra pogoda wieszajac gdzies w cieniu krzaka do gory nogami. Z tym, ze trzeba sie liczyc, ze to lipny sposob, bo po pierwsze swiatlo zdegraduje troche THC, po drugie nie wiem czy czasem nie spie****i sie zapach na taki lekko stechly przez wilgotne noce. Najlepszy sposob na dwor to zmontowac sobie jakies pudlo, pare wiekszych dziur zeby byll przewiew i do srodka tak jak ktos wspomnial znicze. Rzecz jasna takie cos musi byc w odpowiednim miejscu, zeby w nocy nikt nie zauwazyl swiatla. Ogien zgodnie z prawami fizyki osusza powietrze i podnosi temperature. Tylko wczesniej trzeba przetestowac ile zniczy dac, zeby byla w miare normalna temperatura, bo jak dasz za duzo to sie zdziwisz jak po dwoch dniach bedziesz mial suche wszystko na wior i bedzie chujowizna do palenia.

czy próbowałeś z tymi zniczami lub wiesz, że ktoś tak robił?

rolnikTHC

Co to się stanęło?
Weteran
Buchów
5,060
Odznaki
4
Daj mi wszystko, ja Ci to wysusze , przyjmę każdą ilość.
A tak na poważnie robisz outa i nie masz gdzie wysuszyć? Masakra...

wujek_ben

Member
Buchów
0
jak chcesz suszyć na dworze z zniczami i innymi gównami to lepiej wyślij do mnie więcej z tego pożytku będzie a nie sama pleśń

joozwa

Active member
Buchów
0
do dupy te porady, albo się kłócą albo głupie żarty i docinki, jak dwóch ostatnich. Znajdę sposób i będę kopcił aż wam ślinka pocieknie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół