• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Suszenie w FOOD DRIER

Wyszukiwarka Forumowa:

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Witam
Chciałbym was zapytać co sądzicie o suszeniu MJ w suszarce do produktów spożywczych FOOD DRIER?
Wygląda mniej więcej tak:
0066586099014_500X500.jpg

Ma niezłego kopa jeśli chodzi o przewiew, bo suszyłem na tym grzyby oraz cytrusy.
Koszt to około 120 zł.
Wiem że naturalnie lepiej się suszy, ale jeżeli ktoś chce szybciej, to zamiast piekarnika może lepsze to? :D:spalony:

Demolka

Active member
Buchów
0
Mi by było szkoda tych 120 zł. Jeśli naprawdę nie masz gdzie albo masz takie chęci to bierz ale 7-13 dni na suszenie naturalne to nie wiele warto poczekać :p

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Ja akurat mam bo mama kupiła do grzybów :D ale pytam was, co o tym myślicie

G

Gość

Guest
Ja akurat mam bo mama kupiła do grzybów

I dlatego kultura polityczna w sprawach marihuany w Polsce jest na tak wysokim poziomie, na jakim jest:pl::pl::pl:. Do szkoły gimbusie ***any a nie za uprawę się bierzesz. Przypału rodzicom zrobisz i tyle. Pały wpadną i będzie niezła jazda. No chyba, że masz 25+ i dalej z rodzicami mieszkasz w co raczej wątpię. :lol3::lol3:

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Gimbusem co najwyżej mogę nazwać Ciebie patrząc na twój poziom intelektualny i sposób w jaki napisałeś ten post. To, że MAMA kupiła, to ku**a nie znaczy że jestem gimbusem albo jakimś z podstawówki. Zauważ kretynie, że mogła kupić to w prezencie, chociażby dlatego że lubię chodzić na grzyby. Ale widać twoja inteligencja jest zerowa, dlatego kończę rozmowę z tobą.

G

Gość

Guest
Gimbusem co najwyżej mogę nazwać Ciebie patrząc na twój poziom intelektualny i sposób w jaki napisałeś ten post. To, że MAMA kupiła, to ku**a nie znaczy że jestem gimbusem albo jakimś z podstawówki. Zauważ kretynie, że mogła kupić to w prezencie, chociażby dlatego że lubię chodzić na grzyby. Ale widać twoja inteligencja jest zerowa, dlatego kończę rozmowę z tobą.

Jak coś po***ie, to sprecyzował byś "Mama MI kupiła", to po pierwsze. Po drugie radził bym czasem zaglądnąć do słownika ortograficznego i poprawić gramatykę łosiu. Co do poziomu intelektualnego chłopcze, to najpierw idź na brodziku popływaj a potem może wypłyniesz na taki ocean wiedzy na jakim jestem ja. Wracając do inteligencji, nie powinno się dzielić przez ZERO ale dla Twojego ilorazu inteligencji powinni zrobić jeden, ***any wyjątek. Peace

Wracając do tematu FOOD DRIER, to chu**wa opcja moim zdaniem. Lepiej nie przyśpieszać procesu suszenia.

Ostatnia edycja:

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
skonczcie sie spinać ..
tylko napiszcie czy ktos suszył juz w ten sposób . bo sam jestem ciekawy , widzialem ostatnio w gazecie jakiejś to kosztowała 70 zł

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Suszarka do grzybów jak najbardziej. Używam i uważam, że spełnia swoje zadanie. Zdecydowanie nie jest to kiepski "mikrofalówkowy" smak palenia.

Z reguły wykorzystuję do suszenia wstępnego. Dzięki temu eliminuję ryzyko zapleśnienia. Po godzinie jest już wstępnie wysuszone. Potem normalne suszenie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół