• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

suszenie

Wyszukiwarka Forumowa:

bylecx

Well-known member
Buchów
0
Witam, otoz mozna powiedziec w koncowej fazie pojawil sie problem,
mianowicie nie bede mial mozliwosci suszenia w domu, ze wzgledu na ten piekny zapach, garaz wlasciwie tez odpada
jakie pomysly ?
jedyne co mysle to mam na oku 2 opuszczone stare domy, bez okien, drzwi wiec przewiew nie samowity tam jest, ale jak wiadomo to sie musi suszysz kolo tygodnia, wiec co w trakcie deszczu ? wiadomo do srodka nie napada, ale wilgoc moze sie rozniesc przez co planty moga splesniec :|

Placebo

Well-known member
Buchów
0
w tych domach pewnie czasem śpią bezdomni a jeśli nie to ktoś tam się i tak może pojawić, jak dla mnie za duże ryzyko by było. Też mam problem z suszeniem.. w piwnicy chyba za wilgotno co ?

bylecx

Well-known member
Buchów
0
w piwnicy raz, ze tez wilgotno, a z wielu ralacji co wyczytalem i tak sie zapach niesie po calej chaupie.. :|

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Trzeba bylo pomyslec o tym przed uprawa...
A znajomych to Pan nie masz??

bylecx

Well-known member
Buchów
0
nie mam jestem aspoleczny :)
tak WC to jest to, slyszalem czytalem, ale kompletnie mi to nie przyszlo do glowy (moze dlatego iz myslalem, ze to sie suche potem moczy...) ale jest ok dzieki :) dalbym ci bucha ale coz nie wiem jak :D

Placebo

Well-known member
Buchów
0
Blauuu ale po water curringu i tak musimy osuszyć towar :p (?)

bylecx

Well-known member
Buchów
0
no chwilo sie tego wystraszylem, ale potem przeczytalem, ze juz ledwo co smierdzi a nawet w ogole :)

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Tyle, że PODOBNO (Chesh tak pisał, ja nie sprawdzałem - ale jakoś mu wierzę) zioło po WC jest obrzydliwe w smaku. Poza tym sporo traci na wadze, ale z drugiej strony jest mocniejsze.

bylecx

Well-known member
Buchów
0
mi odpowiada jakims smakoszem dymow nie jestem :)
mozna by to przyrownac do jedzenia jablka
mozna zjesc wszystko wraz z ogryzka, skorka, pestkami
albo obrac i srodek wypatroszyc i jesc sama slodkosc :D

---------- Aktualizacja posta 14-07-2012 00:27 ---------- Czas poprzedniego posta 13-07-2012 21:54 ----------

tak czytam na wiki o chlorofilu(wiadomo wiki nie zawsze musi sie godzic z prawda)
chlorofil sie w ogole nie rozpuszcza w wodzie
"Chlorofile są dobrze rozpuszczalne w rozpuszczalnikach organicznych (aceton itp.) i tłuszczach, a praktycznie nierozpuszczalne w wodzie."

stefan9

Well-known member
Buchów
0
mi odpowiada jakims smakoszem dymow nie jestem :)
mozna by to przyrownac do jedzenia jablka
mozna zjesc wszystko wraz z ogryzka, skorka, pestkami
albo obrac i srodek wypatroszyc i jesc sama slodkosc :D

---------- Aktualizacja posta 14-07-2012 00:27 ---------- Czas poprzedniego posta 13-07-2012 21:54 ----------

tak czytam na wiki o chlorofilu(wiadomo wiki nie zawsze musi sie godzic z prawda)
chlorofil sie w ogole nie rozpuszcza w wodzie
"Chlorofile są dobrze rozpuszczalne w rozpuszczalnikach organicznych (aceton itp.) i tłuszczach, a praktycznie nierozpuszczalne w wodzie."

Niema się rozpuszczać tylko rozkładać :) to po pierwsze a po drugie to on rozpuszcza się w wodzie na pewno

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół